|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 10:27 am
Ridsu BeeWolf_san No mundre słowa, myszlisz, ze biczowanie dla niej selerem bedzie robre ? czy czołganie sie po rozgotowanym ryzy ? moze jedno i drugie. Mam alergie na ryz i selery. stare ponadto tez na specyfiki i osoby. Strzelajcie, moze znajdziecie odpowiedne warzywo na ktore uczulona nie jestem. "Czego sobie i wam serdecznie zycze. Amen" jak już chwailimy sie chorobami, to ja mam hipoglikemie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 10:28 am
to raczej nie jest odpowiedni kurfa topic do romow o uczuleniach i kto jaka ma chorobe stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 11:01 am
Twistus to raczej nie jest odpowiedni kurfa topic do romow o uczuleniach i kto jaka ma chorobe stressed wlasnie kurwa... bo sie wkurze i zaraz kogos "losowym" poczestuje... do chuja pana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 1:46 pm
Kiray Twistus to raczej nie jest odpowiedni kurfa topic do romow o uczuleniach i kto jaka ma chorobe stressed wlasnie kurwa... bo sie wkurze i zaraz kogos "losowym" poczestuje... do chuja pana... No dobrze by kogos losowym potraktowac moze Ridsu bo niechce przyjac z duma partyzanta ruskiego swojej selerowej kary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 1:52 pm
BeeWolf_san Kiray Twistus to raczej nie jest odpowiedni kurfa topic do romow o uczuleniach i kto jaka ma chorobe stressed wlasnie kurwa... bo sie wkurze i zaraz kogos "losowym" poczestuje... do chuja pana... No dobrze by kogos losowym potraktowac moze Ridsu bo niechce przyjac z duma partyzanta ruskiego swojej selerowej kary. a moze siebie za poruszanie tematu na nieodpowiednim topicu wink tak wiem jestes sexcelencja i Ciwolno wszystko mrgreen a tak na serio to zrob co uwazasz za sluszne ja sie nie mieszam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 1:56 pm
Twistus BeeWolf_san Kiray Twistus to raczej nie jest odpowiedni kurfa topic do romow o uczuleniach i kto jaka ma chorobe stressed wlasnie kurwa... bo sie wkurze i zaraz kogos "losowym" poczestuje... do chuja pana... No dobrze by kogos losowym potraktowac moze Ridsu bo niechce przyjac z duma partyzanta ruskiego swojej selerowej kary. a moze siebie za poruszanie tematu na nieodpowiednim topicu wink tak wiem jestes sexcelencja i Ciwolno wszystko mrgreen a tak na serio to zrob co uwazasz za sluszne ja sie nie mieszam twisted Tu istnieje wsumie jedno warzne prawo, nie fika sie bezmyslnie do generalicji, biggrin A pisac wszedzie o czym sie chce chyba ze generał zadecyduje inaczej, zapraszam do tematu w paszczu za dichu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 1:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:06 am
Co to jest? gonk Nie straszcie mnie bez ostrzezenia. ps. nawet dobre zdjecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 6:00 am
a cototo w Twojej brwi...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 12:41 pm
EvilYuki a cototo w Twojej brwi...? xd To kolczyk jest biggrin Ja sam własnoracz go robiłem. Dziure tyż.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 12:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:22 am
BeeWolf_san mozesz polerzec ja sie reszta zajme. pirate prosze nie być bezczelnym, panie Generale rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|