|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 3:01 am
Wkurza mnie, że nie ma nigdzie u mnie "Opowieści z Ziemiomorza" w kinach! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:33 pm
Jezuuuuu, ale się wkurwiłam!!!! Miałam końcówkę puzzli na najtrudniejszym poziomie zapisaną włączam żeby dalej układać a tu mi pierdzieli, że Flash Player tego nie ogarnia. I mi nie chce tego odtworzyć!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 2:11 am
W mojej pieprzonej szkole wygralam konkurs chemiczny,a baba chce mi z chemi 3 postawic! Wyjde z siebie i stane obok evil evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 3:01 am
Justinka W mojej pieprzonej szkole wygralam konkurs chemiczny,a baba chce mi z chemi 3 postawic! Wyjde z siebie i stane obok evil evil evil evil Lol? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:26 am
Babok od matmy. stare stare I w ogóle moja szkoła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:17 am
Dziś - wkurw wielki i niemal elektrycznością sypiący. Na uczelni - w dziekanacie nie da się NIC załatwić, bo kobity tam zamieszkujące mają wszystkich studentów za ameby które można upokarzać i nic im nie pomóc, ba, nawet zdeptać i upokorzyć najmocniej jak się da. Spać mi się chce, bo gnałem od rana bezcelowo do tego uniwerka, niemal śpię już na klawierce, a dużo rzeczy do zrobienia. Zasrani amerykańce powłazili z rana (u siebie) na Gaię i jak zwykle co sekunda rwą się puzzle. I w ogóle szlag trafia :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:34 am
Gveir Dziś - wkurw wielki i niemal elektrycznością sypiący. Na uczelni - w dziekanacie nie da się NIC załatwić, bo kobity tam zamieszkujące mają wszystkich studentów za ameby które można upokarzać i nic im nie pomóc, ba, nawet zdeptać i upokorzyć najmocniej jak się da. Spać mi się chce, bo gnałem od rana bezcelowo do tego uniwerka, niemal śpię już na klawierce, a dużo rzeczy do zrobienia. Zasrani amerykańce powłazili z rana (u siebie) na Gaię i jak zwykle co sekunda rwą się puzzle. I w ogóle szlag trafia :/ Głupim idiotkom mówmy zdecydowane : NIE!!! Nie martw się, ja jestem dziewczyną, mogę im uprzykrzyć życie jeśli chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:40 am
Oj żebyś wiedziała jak głupim... _^_
Problem w tym, że nawet dziewczyny nie dają im rady, czasem wychodzą z dziekanatu płacząc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:03 am
Gveir Oj żebyś wiedziała jak głupim... _^_ Problem w tym, że nawet dziewczyny nie dają im rady, czasem wychodzą z dziekanatu płacząc... Jak chcę, to potrafię być cholernie wredna, uparta i upierdliwa. twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:06 am
To niech Odyn sprawi, żeby udało Ci się kiedyś, jakoś, może je wkurwić do ostateczności ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:25 am
Cos mnie po nogach gryzie, wkurzajace xD
O, czesc Gveir, swiat jest maly lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:29 am
To je umyj, przeważnie pomaga razz
O, cześć Ivy, mniejszy niż się można spodziewać lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:30 am
ale to nie to forum... :] ale mniejsza z tym... co mnie wkurza? pewna baba, ktora mieszka niedaleko mnie... najchetniej wpakowalbym jej cos miedzy nogi, ale nie swojego... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:32 am