Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Co nas wkurza? Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

No i co?
  ach ach Rozalindo
  uch uch Antonio
  wolę sam/a ze sobą :]
  GOLDYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!! wheeeeeeee :D
View Results

Yajo

PostPosted: Fri Jun 01, 2007 3:01 am

Wkurza mnie, że nie ma nigdzie u mnie "Opowieści z Ziemiomorza" w kinach! scream scream scream
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 12:33 pm

Jezuuuuu, ale się wkurwiłam!!!! Miałam końcówkę puzzli na najtrudniejszym poziomie zapisaną włączam żeby dalej układać a tu mi pierdzieli, że Flash Player tego nie ogarnia. I mi nie chce tego odtworzyć!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream

BlackFriend

Justinka

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 2:11 am

W mojej pieprzonej szkole wygralam konkurs chemiczny,a baba chce mi z chemi 3 postawic! Wyjde z siebie i stane obok evil evil evil evil
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 3:01 am

Justinka
W mojej pieprzonej szkole wygralam konkurs chemiczny,a baba chce mi z chemi 3 postawic! Wyjde z siebie i stane obok evil evil evil evil

Lol? eek

BlackFriend

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 9:26 am

Babok od matmy. stare stare I w ogóle moja szkoła.
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 10:17 am

Dziś - wkurw wielki i niemal elektrycznością sypiący. Na uczelni - w dziekanacie nie da się NIC załatwić, bo kobity tam zamieszkujące mają wszystkich studentów za ameby które można upokarzać i nic im nie pomóc, ba, nawet zdeptać i upokorzyć najmocniej jak się da. Spać mi się chce, bo gnałem od rana bezcelowo do tego uniwerka, niemal śpię już na klawierce, a dużo rzeczy do zrobienia. Zasrani amerykańce powłazili z rana (u siebie) na Gaię i jak zwykle co sekunda rwą się puzzle. I w ogóle szlag trafia :/

Gveir

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 10:34 am

Gveir
Dziś - wkurw wielki i niemal elektrycznością sypiący. Na uczelni - w dziekanacie nie da się NIC załatwić, bo kobity tam zamieszkujące mają wszystkich studentów za ameby które można upokarzać i nic im nie pomóc, ba, nawet zdeptać i upokorzyć najmocniej jak się da. Spać mi się chce, bo gnałem od rana bezcelowo do tego uniwerka, niemal śpię już na klawierce, a dużo rzeczy do zrobienia. Zasrani amerykańce powłazili z rana (u siebie) na Gaię i jak zwykle co sekunda rwą się puzzle. I w ogóle szlag trafia :/

Głupim idiotkom mówmy zdecydowane : NIE!!!

Nie martw się, ja jestem dziewczyną, mogę im uprzykrzyć życie jeśli chcesz...
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 10:40 am

Oj żebyś wiedziała jak głupim... _^_

Problem w tym, że nawet dziewczyny nie dają im rady, czasem wychodzą z dziekanatu płacząc...

Gveir

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:03 am

Gveir
Oj żebyś wiedziała jak głupim... _^_

Problem w tym, że nawet dziewczyny nie dają im rady, czasem wychodzą z dziekanatu płacząc...

Jak chcę, to potrafię być cholernie wredna, uparta i upierdliwa. twisted twisted twisted twisted
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:06 am

To niech Odyn sprawi, żeby udało Ci się kiedyś, jakoś, może je wkurwić do ostateczności ^^

Gveir

Vixen_of_Vines

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:25 am

Cos mnie po nogach gryzie, wkurzajace xD

O, czesc Gveir, swiat jest maly lol
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:29 am

To je umyj, przeważnie pomaga razz

O, cześć Ivy, mniejszy niż się można spodziewać lol

Gveir

Gagarin

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:30 am

ale to nie to forum... :] ale mniejsza z tym...
co mnie wkurza? pewna baba, ktora mieszka niedaleko mnie... najchetniej wpakowalbym jej cos miedzy nogi, ale nie swojego... :>
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:32 am

wywaliło mnie z najtrudniejszych puzzli jak je prawie ulożyłam stressed

ArielleChan

Mirwais

PostPosted: Thu Jun 21, 2007 2:18 am

wkurwia mnie już sama myśl ze mogę sie wkurwić
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash