gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 4:38 am
Delein the Wildest nu dobra, cieplo mi w nich bedzie chociaz...a dzisiaj taaaaaaki snieg spadl i godzine jechalam na uczelnie i kuzwa wszystko mokre i zimno i pada i nie chce przestac...a ja pranie musze zrobic uch. i jak sexy bedziesz w nich wygladala biggrin wink e tam pranie... napewno mozesz podzielic ubrania na: "brudne ktore trzeba uprac" i "brudne ale mozna jeszcze w nich chodzic"... wybierz cos z tej drugiej grupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 5:27 am
Kiray Delein the Wildest nu dobra, cieplo mi w nich bedzie chociaz...a dzisiaj taaaaaaki snieg spadl i godzine jechalam na uczelnie i kuzwa wszystko mokre i zimno i pada i nie chce przestac...a ja pranie musze zrobic uch. i jak sexy bedziesz w nich wygladala biggrin wink e tam pranie... napewno mozesz podzielic ubrania na: "brudne ktore trzeba uprac" i "brudne ale mozna jeszcze w nich chodzic"... wybierz cos z tej drugiej grupy... A zebys wiedzial ze tak zrobie...mam tu pralke franie i nie usmiecha mi sie stac nad nia 3 godziny, a potem godzine nastepna zmywac wode z podlogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 5:44 am
Delein the Wildest A zebys wiedzial ze tak zrobie...mam tu pralke franie i nie usmiecha mi sie stac nad nia 3 godziny, a potem godzine nastepna zmywac wode z podlogi... zycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 4:25 am
Kiray Delein the Wildest A zebys wiedzial ze tak zrobie...mam tu pralke franie i nie usmiecha mi sie stac nad nia 3 godziny, a potem godzine nastepna zmywac wode z podlogi... zycie... proza zycia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 9:33 am
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest A zebys wiedzial ze tak zrobie...mam tu pralke franie i nie usmiecha mi sie stac nad nia 3 godziny, a potem godzine nastepna zmywac wode z podlogi... zycie... proza zycia... Bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:42 am
IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 8:23 am
BeeWolf IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mrgreen czy kolor majtków czerwony doprowadza Cię aż do takiej euforii, Marszałku? PS. sie marszałek sie na Ecchicon wybiera? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 3:56 pm
No moze nie teraz, ale jutro ubiore majtki stringi w komplecie z gorsetem i ponczochami, ktore dostalam dzis od Adwokata, bo 27 kurde stuknie mi 20 i musze sie cieszyc pokim mloda i w miare jedrna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 5:11 pm
Delein the Wildest No moze nie teraz, ale jutro ubiore majtki stringi w komplecie z gorsetem i ponczochami, ktore dostalam dzis od Adwokata, bo 27 kurde stuknie mi 20 i musze sie cieszyc pokim mloda i w miare jedrna... true true
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|