Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:10 pm
Uwielbiam czytać książki. Jak tylko moge to zabieram sie za ksiazke, to mnie odpreza. Pozwala mi sie to oderwac od rzeczywistosci i wtopic sie w inny swiat. jestem pewnego rodzaju nalogowcem ... nie moge wytrzymac tygodnia bez nowej ksiazki ( a czasami musze sobie zrobic przerwe). Moim ulubionym autorem jest Andrzej Sapkowski. Saga o wiedzminie byla pierwsza ksiazka ktora tak mnie wciagnela i przekonala do siebie od pierwszych stron.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:53 pm
a ja chce byc wyjatkowy i powiem ze nie umiem czytac..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:55 am
wczoraj zaczelam czytac "Nekroskop" Briana Lumley'a. na poczatku troche sie zrazilam i stwierdzilam ze to ksiazka nie dla mnie, kiedy byla opisana scena "grzebania sie w trupie". ale jakos przez to przebrnelam i zaczyna sie robic ciekawie xd zobaczymy co bedzie dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:31 am
kingus wczoraj zaczelam czytac "Nekroskop" Briana Lumley'a. na poczatku troche sie zrazilam i stwierdzilam ze to ksiazka nie dla mnie, kiedy byla opisana scena "grzebania sie w trupie". ale jakos przez to przebrnelam i zaczyna sie robic ciekawie xd zobaczymy co bedzie dalej... Hmmm... o czym ogolnie jest ta ksiazka ??? Ja ostatnio nie moge sie za nic zabrac i czytam same komiksy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 8:50 am
alexvandom kingus wczoraj zaczelam czytac "Nekroskop" Briana Lumley'a. na poczatku troche sie zrazilam i stwierdzilam ze to ksiazka nie dla mnie, kiedy byla opisana scena "grzebania sie w trupie". ale jakos przez to przebrnelam i zaczyna sie robic ciekawie xd zobaczymy co bedzie dalej... Hmmm... o czym ogolnie jest ta ksiazka ??? Ja ostatnio nie moge sie za nic zabrac i czytam same komiksy sweatdrop o czym? nie wiem, chyba o wampirach. jak skoncze czytac to Ci powiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:19 pm
Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:03 am
Pumcia Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!! ERagon tak, Władca nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:28 am
kropka Pumcia Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!! ERagon tak, Władca nie xd 3nodding Władca bueeee Eragon ... [nie czytałam sweatdrop ] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:51 am
Treaz skonczylem czytac "Kod Leonarda Da Vinci" i jest po prostu zajefajny zwlaszcza opis znaczenia pentagramu doslownie mnie rozwalil eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:12 am
Geralt Treaz skonczylem czytac "Kod Leonarda Da Vinci" i jest po prostu zajefajny zwlaszcza opis znaczenia pentagramu doslownie mnie rozwalil eek Znaczy sie ciekawe tematy tam poruszaja... ^^ Musze sobie to wypozyczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:07 am
Pumcia Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!! Mnie osobiscie nie podoba sie Eragon, jest typowy i nie sadze, zeby odkrywal cos nowego bo jest pelen stereotypow i innych czesto wykorzystywanych pomyslow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:07 am
alexvandom Pumcia Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!! Mnie osobiscie nie podoba sie Eragon, jest typowy i nie sadze, zeby odkrywal cos nowego bo jest pelen stereotypow i innych czesto wykorzystywanych pomyslow Eragona to doczytalam gdzies tak do polowy, bo jakos i nie mam za bardzo czasu i nie wciaga to tak jak np. Wladca Pierscieni czy Wiedzmin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:35 am
Neilameane alexvandom Pumcia Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!! Mnie osobiscie nie podoba sie Eragon, jest typowy i nie sadze, zeby odkrywal cos nowego bo jest pelen stereotypow i innych czesto wykorzystywanych pomyslow Eragona to doczytalam gdzies tak do polowy, bo jakos i nie mam za bardzo czasu i nie wciaga to tak jak np. Wladca Pierscieni czy Wiedzmin. Sapkowski gora!!!!!! Ma swietny styl i jego swiat jest wrecz cudowny... Czytalam go juz chyba z 50 razy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:55 am
alexvandom Neilameane alexvandom Pumcia Siemka!! Jeżeli chodzi o fantastyke to polecam Eragona i Władce pierścienia!! Mnie osobiscie nie podoba sie Eragon, jest typowy i nie sadze, zeby odkrywal cos nowego bo jest pelen stereotypow i innych czesto wykorzystywanych pomyslow Eragona to doczytalam gdzies tak do polowy, bo jakos i nie mam za bardzo czasu i nie wciaga to tak jak np. Wladca Pierscieni czy Wiedzmin. Sapkowski gora!!!!!! Ma swietny styl i jego swiat jest wrecz cudowny... Czytalam go juz chyba z 50 razy Niom. Ale wkurzyla mnie troche ekranizacja Wiedzmina. Te elfy zrobili jak ostatnie sieroty, ze o krasnoludach nie wspomne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|