|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 10:11 am
BeeWolf Pisarz a to moj smok muaha blaugh Jak przeczytałem o to moj smok sie troszke zdygałem ...!!! Fajny ja mam tylko takiego malutkiego sad ...!!! xp nawet nie chce wiedziec o czym ty pomyslałes i..ee napisałes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:37 am
Pisarz BeeWolf Pisarz a to moj smok muaha blaugh Jak przeczytałem o to moj smok sie troszke zdygałem ...!!! Fajny ja mam tylko takiego malutkiego sad ...!!! xp nawet nie chce wiedziec o czym ty pomyslałes i..ee napisałes xd crying jesteś niedobry .. jak myslisz o smoku .. wink pisałem a myslałem o smoczycy !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:11 am
BeeWolf Pisarz BeeWolf Pisarz a to moj smok muaha blaugh Jak przeczytałem o to moj smok sie troszke zdygałem ...!!! Fajny ja mam tylko takiego malutkiego sad ...!!! xp nawet nie chce wiedziec o czym ty pomyslałes i..ee napisałes xd crying jesteś niedobry .. jak myslisz o smoku .. wink pisałem a myslałem o smoczycy !!! no wybacz, nie chcialem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:18 am
Pisarz GzoPies crying jesteś niedobry .. jak myslisz o smoku .. wink pisałem a myslałem o smoczycy !!! no wybacz, nie chcialem biggrin eek ło dżizas... chłopaki... coraz bardziej mnie przerażacie eek blaugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:55 am
Kukus Pisarz GzoPies crying jesteś niedobry .. jak myslisz o smoku .. wink pisałem a myslałem o smoczycy !!! no wybacz, nie chcialem biggrin eek ło dżizas... chłopaki... coraz bardziej mnie przerażacie eek blaugh eek ee no dobra, cofam ten łebek XD...moze ee głowka? nie, tez odpada, hmm no to na szyi no! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 8:33 am
Pisarz Kukus Pisarz GzoPies crying jesteś niedobry .. jak myslisz o smoku .. wink pisałem a myslałem o smoczycy !!! no wybacz, nie chcialem biggrin eek ło dżizas... chłopaki... coraz bardziej mnie przerażacie eek blaugh eek ee no dobra, cofam ten łebek XD...moze ee głowka? nie, tez odpada, hmm no to na szyi no! gonk crying tyty ty co ty od mojej szyi chcesz :> ja cie lubie ale sie nie spoufalajny zabardzo blaugh pzynajmniej publicznie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:18 am
BeeWolf Pisarz Kukus Pisarz GzoPies crying jesteś niedobry .. jak myslisz o smoku .. wink pisałem a myslałem o smoczycy !!! no wybacz, nie chcialem biggrin eek ło dżizas... chłopaki... coraz bardziej mnie przerażacie eek blaugh eek ee no dobra, cofam ten łebek XD...moze ee głowka? nie, tez odpada, hmm no to na szyi no! gonk crying tyty ty co ty od mojej szyi chcesz :> ja cie lubie ale sie nie spoufalajny zabardzo blaugh pzynajmniej publicznie ! sie wkopałem z tym podtekstami, nic wiecej nie gadam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:39 am
Pisarz sie wkopałem z tym podtekstami, nic wiecej nie gadam ninja będę wobec ciebie szczery, Flamasterku... wpadłeś jak goowno w wentylator blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 5:04 am
Kukus Pisarz sie wkopałem z tym podtekstami, nic wiecej nie gadam ninja będę wobec ciebie szczery, Flamasterku... wpadłeś jak goowno w wentylator blaugh sad no coz, wiec czas sie zmywac w takim razie :c(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:19 am
Kukus Pisarz sie wkopałem z tym podtekstami, nic wiecej nie gadam ninja będę wobec ciebie szczery, Flamasterku... wpadłeś jak goowno w wentylator blaugh KuKus ale to przez ciebie jak mu tak piszesz "Flamasterku" ... wink :> Nihahah !!!!dobre dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 1:17 pm
Siedzę, czytam i własnym zmysłom nie wierzę... Bijecie rekordy samodowartościowywania się XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:44 pm
Delein Siedzę, czytam i własnym zmysłom nie wierzę... Bijecie rekordy samodowartościowywania się XD Staramy się jak możemy kurna no biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:25 pm
BeeWolf Delein Siedzę, czytam i własnym zmysłom nie wierzę... Bijecie rekordy samodowartościowywania się XD Staramy się jak możemy kurna no biggrin xd Del... bądźmy ze sobą szczerzy... przecież jesteśmy zajebiści, więc czemu may sobie wmawiać, że jest inaczej... natury nie oszukamy... jesteśmy skazani na sukces i tyle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 2:39 am
Kukus BeeWolf Delein Siedzę, czytam i własnym zmysłom nie wierzę... Bijecie rekordy samodowartościowywania się XD Staramy się jak możemy kurna no biggrin xd Del... bądźmy ze sobą szczerzy... przecież jesteśmy zajebiści, więc czemu may sobie wmawiać, że jest inaczej... natury nie oszukamy... jesteśmy skazani na sukces i tyle blaugh xd co za ludzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 10:22 am
Pisarz Kukus BeeWolf Delein Siedzę, czytam i własnym zmysłom nie wierzę... Bijecie rekordy samodowartościowywania się XD Staramy się jak możemy kurna no biggrin xd Del... bądźmy ze sobą szczerzy... przecież jesteśmy zajebiści, więc czemu may sobie wmawiać, że jest inaczej... natury nie oszukamy... jesteśmy skazani na sukces i tyle blaugh xd co za ludzie Normalni smile xd Wcale nie normalni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|