|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:31 am
*wybiega na parkiet i zaczyna sie gibac dest wracaj tu scream nie rub mi tego w moim dniu domokun .......................zapraszam na parkiet biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:31 am
Labudziak Suney dest Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie dest nie idziesz nigdzie siadaj i pij scream biggrin *robi sobie 3 drinka* no to tańczyć ludzie! * jako jedny tańczy na parkiecie, jest pijany* dajesz, dajesz... nie przestajesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:32 am
Kagenoyami Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp Dzieki Slonce wink *Rozglada sie po sali* Jak sie bawic, to sie bawic *Wyciaga z kieszeni mala zamknieta proboweczke* Kelner! Po prosze martini... Co? A **** moze byc i pomieszane wink nieograniczaj sie ze slowami to wolna melina biggrin nieograniczaj sie ze slowami to wolna melina biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:32 am
tsa jestem jestem przecierz ja z imprezy nie uciekam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:34 am
*nadal tańczy popijając 4 drinka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest tsa jestem jestem przecierz ja z imprezy nie uciekam razz no ja mysle...... baw sie dest biggrin no ja mysle.........baw sie dest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest zajebyszcze...
jak Kukusik i PAŻ zorganizują komuś imprezę to nie ma chuja we wsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:35 am
Nie dość ze wasz kuchaz szalny dentysta sie oblał .. Wrzatkiem to przyje..ał w skos w kuchni kuku mowiłem wywal to scierwo ... !
Wyciaga ... vodzitsu .. zA NAszego kolege ... polewa wszyskim .. a bohaterowi wieczoru cała szklanke biggrin .. zaszalej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moze to głupie pytanie ale jest tu jakas muza? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp Dzieki Slonce wink *Rozglada sie po sali* Jak sie bawic, to sie bawic *Wyciaga z kieszeni mala zamknieta proboweczke* Kelner! Po prosze martini... Co? A **** moze byc i pomieszane wink Martini z woodką, z colą czy czyste... a może wszystko naraz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kagenoyami Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp Dzieki Slonce wink *Rozglada sie po sali* Jak sie bawic, to sie bawic *Wyciaga z kieszeni mala zamknieta proboweczke* Kelner! Po prosze martini... Co? A **** moze byc i pomieszane wink Martini z woodką, z colą czy czyste... a może wszystko naraz? niezaluj mu niech dostanie to co chce i nawet wiecej nie zaszkodzi mu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:36 am
Kukus Kagenoyami Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp Dzieki Slonce wink *Rozglada sie po sali* Jak sie bawic, to sie bawic *Wyciaga z kieszeni mala zamknieta proboweczke* Kelner! Po prosze martini... Co? A **** moze byc i pomieszane wink Martini z woodką, z colą czy czyste... a może wszystko naraz? Czyste szefie, i oliweczka jak jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:37 am
Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:38 am
Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek Rynncia niestety nie przyjdzie Slonce, bo choruje sobie i jest puszkiem wink (czyt. spi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|