|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:38 pm
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san To co po kieliszeczku... sciany tu jeszcze niepomalowane ale miło :] .... Wyciaga Bezmarkowa Voodke za 14 zł za ranicy ..nono dobry rocznik i Voltaz rozsadny 62% ... Wlewa do setek .... to co ..ozzy ogoreczka ?? Omci :* moze też chcesz wink :*:*:* hell yeah!!!! wódko daj żyć!!! gonk Łykniesz i ci sie polerzy, ... polewa dziwnie szarawa ciecz... wiesz moze ty pierwszy ?! co ?? Bierze omi i zanosi do łurzeczka przykrywa mrr całuje w czułko dobranoc kotku:* No opcy łyknoleś ?? ? no to chlup w ten glupi dziub!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:39 pm
If water was vodka and I was a duck, I'd swim to the bottom and never come up. But water's not vodka, and I'm not a duck. SO pass me the bottle and Shut the ******** up.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:39 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Bierze omi i zanosi do łurzeczka przykrywa mrr całuje w czułko dobranoc kotku:* heart to ja pospie a Ty sobie jeszcze poimprezuj wink :*:*:* dobranoc wszystkim 4laugh Dobranocki :* ... Lethiel a ty sie tak na głowie opcego skradasz moze sobie tyz łykniesz... co ?? niucha o kurda ... wypaliło mi włosy w nosie. *chowa sie w grzywce opcego* ninja nie dziekooje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:43 pm
opcy BeeWolf_san opcy BeeWolf_san To co po kieliszeczku... sciany tu jeszcze niepomalowane ale miło :] .... Wyciaga Bezmarkowa Voodke za 14 zł za ranicy ..nono dobry rocznik i Voltaz rozsadny 62% ... Wlewa do setek .... to co ..ozzy ogoreczka ?? Omci :* moze też chcesz wink :*:*:* hell yeah!!!! wódko daj żyć!!! gonk Łykniesz i ci sie polerzy, ... polewa dziwnie szarawa ciecz... wiesz moze ty pierwszy ?! co ?? Bierze omi i zanosi do łurzeczka przykrywa mrr całuje w czułko dobranoc kotku:* No opcy łyknoleś ?? ? no to chlup w ten glupi dziub!!!! łyku łyku .... Osz Kusza.... Ozzy nie pij.... haaaaaa zapija czym kolwiek ajjj... mocna rzecz....\ lece spac mam jutro na 8 zajecia i czeba wstac o 6.30 :/ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:44 pm
BeeWolf_san lece spac mam jutro na 8 zajecia i czeba wstac o 6.30 :/ ... branoć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:49 pm
BeeWolf_san lece spac mam jutro na 8 zajecia i czeba wstac o 6.30 :/ ... dobrej! *chleje dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 8:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:57 am
Voodka jest moim kumplem, zawsze wszystkim polewa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:53 am
dupd dupadupdupdadupadupa...............
Muahahahahahha!!!!!!!!!!
znikam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|