Welcome to Gaia! ::

We're rebooting a few Databases at the moment, a couple of features might be offline for a few minutes

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Protesty. Skargi. Gorzkie zale. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

pies zjadl mi skarpetki
  tak
  nie
View Results

tynek

PostPosted: Fri May 11, 2007 11:21 am

Andareen
tynek
Andareen
tynek
rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa.

a mnei boli tabletka, to tez problem.

niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj...

narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego.

ta, tutaj to luz. a tam to byla przesada... byl temat "co nas wkurza?". bylam wkurzona, zabluzgalam w poscie i od razu ostrzezenie _^_

aha, rozumiem. akurat tamtych czasów nie pamiętam xp no ale cóż, zawsze też ostrzeżenie, że hamowanie emocji wcale nie jest takie złe biggrin wink
PostPosted: Fri May 11, 2007 11:28 am

tynek
Andareen
tynek
Andareen
tynek
rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa.

niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj...

narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego.

ta, tutaj to luz. a tam to byla przesada... byl temat "co nas wkurza?". bylam wkurzona, zabluzgalam w poscie i od razu ostrzezenie _^_

aha, rozumiem. akurat tamtych czasów nie pamiętam xp no ale cóż, zawsze też ostrzeżenie, że hamowanie emocji wcale nie jest takie złe biggrin wink

to nie tu bylo, na innym forum xD

Insane Lady-sama

tynek

PostPosted: Sat May 12, 2007 8:05 am

Andareen
tynek
Andareen
tynek
Andareen
tynek

to nie tu bylo, na innym forum xD

no zrozumiałam xp dlatego mówiłam, że nie pamiętam xp bo prawa nie mam nawet xp
PostPosted: Sun May 13, 2007 2:45 am

tynek

czy ja mam -1pkt dostawic? ninja

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

tynek

PostPosted: Sun May 13, 2007 9:02 am

Baranina
tynek

czy ja mam -1pkt dostawic? ninja

rany, przepraszam, zapomnialam xp przyzwyczajenia sa zle, juz sie poprawiam.
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 9:22 am

- Mój popierdolony pies zobaczył gołębia, którego ja nie widziałam i pociągnął mnie. Wyjebałam się, uderzyłam szczęką w kamień, zdarłam skórę z łokcia, obiłam sobie kolano i zwichnęłam nadgarstek. Noga puchnie jak sam skurwysyn, ręką nie mogę ruszać, szczęka mnie boli (ale przynajmniej na razie nie czuję tego, bo znieczulenie od dentysty salej działa ><"), a do tego matka urządza mi szopki i mówi, że mam bardziej uwarzać.

Chesteros

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Aug 15, 2008 2:18 am

Może Xenna extra ci pomoże?
PostPosted: Fri Aug 15, 2008 4:45 pm

A może hug łopatą dla użytkownika?

Chesteros

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 9:19 am

/huhu.

A się skarżę, że gildia nie organizuje konkursów.
PostPosted: Tue Sep 02, 2008 7:44 am

... to chyba wynika z tego, ze nie mamy nieskonczonej ilosci kasy, ni? emo

wilkus
Crew

dziki_wieprz

PostPosted: Tue Sep 09, 2008 3:01 am

a kiedy był ostatni konkurs gildiowy (nie licząc dice competition)?
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 10:54 am

nie bylo w ogole? xd

wilkus
Crew

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Sep 28, 2008 5:12 am

a apstrakcyjny pies?
PostPosted: Sun Sep 28, 2008 10:28 am

to Owieca idealny plan.

wilkus
Crew

Reply