|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:21 am
Andareen tynek Andareen tynek rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa. a mnei boli tabletka, to tez problem. niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj... narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego. ta, tutaj to luz. a tam to byla przesada... byl temat "co nas wkurza?". bylam wkurzona, zabluzgalam w poscie i od razu ostrzezenie _^_ aha, rozumiem. akurat tamtych czasów nie pamiętam xp no ale cóż, zawsze też ostrzeżenie, że hamowanie emocji wcale nie jest takie złe biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:28 am
tynek Andareen tynek Andareen tynek rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa. a mnei boli tabletka, to tez problem. niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj... narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego. ta, tutaj to luz. a tam to byla przesada... byl temat "co nas wkurza?". bylam wkurzona, zabluzgalam w poscie i od razu ostrzezenie _^_ aha, rozumiem. akurat tamtych czasów nie pamiętam xp no ale cóż, zawsze też ostrzeżenie, że hamowanie emocji wcale nie jest takie złe biggrin wink to nie tu bylo, na innym forum xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:05 am
Andareen tynek Andareen tynek Andareen tynek rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa. a mnei boli tabletka, to tez problem. niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj... narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego. ta, tutaj to luz. a tam to byla przesada... byl temat "co nas wkurza?". bylam wkurzona, zabluzgalam w poscie i od razu ostrzezenie _^_ aha, rozumiem. akurat tamtych czasów nie pamiętam xp no ale cóż, zawsze też ostrzeżenie, że hamowanie emocji wcale nie jest takie złe biggrin wink to nie tu bylo, na innym forum xD no zrozumiałam xp dlatego mówiłam, że nie pamiętam xp bo prawa nie mam nawet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 2:45 am
tynek no zrozumiałam xp dlatego mówiłam, że nie pamiętam xp bo prawa nie mam nawet xp czy ja mam -1pkt dostawic? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 9:02 am
Baranina tynek no zrozumiałam xp dlatego mówiłam, że nie pamiętam xp bo prawa nie mam nawet xp czy ja mam -1pkt dostawic? ninja rany, przepraszam, zapomnialam xp przyzwyczajenia sa zle, juz sie poprawiam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 9:22 am
- Mój popierdolony pies zobaczył gołębia, którego ja nie widziałam i pociągnął mnie. Wyjebałam się, uderzyłam szczęką w kamień, zdarłam skórę z łokcia, obiłam sobie kolano i zwichnęłam nadgarstek. Noga puchnie jak sam skurwysyn, ręką nie mogę ruszać, szczęka mnie boli (ale przynajmniej na razie nie czuję tego, bo znieczulenie od dentysty salej działa ><"), a do tego matka urządza mi szopki i mówi, że mam bardziej uwarzać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:18 am
Może Xenna extra ci pomoże?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 4:45 pm
A może hug łopatą dla użytkownika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 9:19 am
/huhu.
A się skarżę, że gildia nie organizuje konkursów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 7:44 am
... to chyba wynika z tego, ze nie mamy nieskonczonej ilosci kasy, ni? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 3:01 am
a kiedy był ostatni konkurs gildiowy (nie licząc dice competition)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 10:54 am