|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 11:33 am
A mai nap legnagyobb eseménye: végre kaptam hosszú idő után egy újabb Alchemist alkotóelemet a DC-ből.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 2:28 pm
Malreni A mai nap legnagyobb eseménye: végre kaptam hosszú idő után egy újabb Alchemist alkotóelemet a DC-ből. Én még sose kaptam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 2:35 pm
napsugar Malreni A mai nap legnagyobb eseménye: végre kaptam hosszú idő után egy újabb Alchemist alkotóelemet a DC-ből. Én még sose kaptam crying Nagyon sok mule-lal nagyobb az esély. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 3:32 pm
Malreni napsugar Malreni A mai nap legnagyobb eseménye: végre kaptam hosszú idő után egy újabb Alchemist alkotóelemet a DC-ből. Én még sose kaptam crying Nagyon sok mule-lal nagyobb az esély. biggrin Azt az egyet se szoktam nézni, ami van... :"D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 3:34 pm
napsugar Malreni napsugar Malreni A mai nap legnagyobb eseménye: végre kaptam hosszú idő után egy újabb Alchemist alkotóelemet a DC-ből. Én még sose kaptam crying Nagyon sok mule-lal nagyobb az esély. biggrin Azt az egyet se szoktam nézni, ami van... :"D Akkor miért csodálkozol, hogy nem kapsz? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 3:35 pm
Malreni napsugar Malreni napsugar Malreni A mai nap legnagyobb eseménye: végre kaptam hosszú idő után egy újabb Alchemist alkotóelemet a DC-ből. Én még sose kaptam crying Nagyon sok mule-lal nagyobb az esély. biggrin Azt az egyet se szoktam nézni, ami van... :"D Akkor miért csodálkozol, hogy nem kapsz? biggrin Reménykedni még csak szabad nah :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 5:30 am
Én ma olyat estem a metróból felfele menő mozgólépcsőn, hogy azt öröm lehetett nézni és hallani :'3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 8:22 am
Most vettem észre, hogy tegnap voltam 1500 napos itt gaian emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:26 am
napsugar Most vettem észre, hogy tegnap voltam 1500 napos itt gaian emotion_yatta 1579 napos vagyok. Öregnek érzem magamat...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:27 am
Medvelaszlo napsugar Most vettem észre, hogy tegnap voltam 1500 napos itt gaian emotion_yatta 1579 napos vagyok. Öregnek érzem magamat...... sweatdrop Mert az is vagy biggrin emotion_awesome Vén trotty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:29 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Most vettem észre, hogy tegnap voltam 1500 napos itt gaian emotion_yatta 1579 napos vagyok. Öregnek érzem magamat...... sweatdrop Mert az is vagy biggrin emotion_awesome Vén trotty És látjátok gyerekek ez a szerelem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:30 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Most vettem észre, hogy tegnap voltam 1500 napos itt gaian emotion_yatta 1579 napos vagyok. Öregnek érzem magamat...... sweatdrop Mert az is vagy biggrin emotion_awesome Vén trotty És látjátok gyerekek ez a szerelem mrgreen Bleeee razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:32 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Most vettem észre, hogy tegnap voltam 1500 napos itt gaian emotion_yatta 1579 napos vagyok. Öregnek érzem magamat...... sweatdrop Mert az is vagy biggrin emotion_awesome Vén trotty És látjátok gyerekek ez a szerelem mrgreen Bleeee razz Én is szeretlek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 10:20 am