|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 7:56 am
Mire leírtam, már eszembe is jutott egy: Ethan egyáltalán részt vett ezen az egész hóbelebancon? neutral
-
Edit: 12!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:03 am
A vacsorán? Szerintem azon nem... De attól még szerintem lehet kérdezgetni tőle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:05 am
Bárkit is kérdezünk, ki kéne deríteni merre van Adriana teste.... Csak a fejét "tálalták fel" confused Bár nagy valószínűséggel a szemétégetőben végezte
Az jutott eszembe, hogy netalán az egyik cseléddel jobban járnánk.... Szerintem sokkal több infót ki tudnánk szedni belőlük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:14 am
Van rá mód, hogy kiderítsük? Mármint lehetséges azt úgy körbepuhatolódzni valahogy?
A cselédek közül? Okos ötlet. Ellától kérdezhetnénk az Ethannal kapcsolatosakat, Megantól meg Harolddal kapcsolatosakat is. Illetve más egyebeket is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:20 am
Egy NPC-t megkérhetünk dolgokra, ezért gondoltam ,hogy talán megkerestethetnénk különböző helyeken a testet.
Én Ella-ra szavaznék, mert 1. Tudja miről van szó Ethannal kapcsolatban 2. meg lehetne kérni a kutakodásra 3. Van pár dolog ami érdekelne az előző fejezetekből tanulva, és cseléd tudna a legjobban válaszolni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:28 am
Ééértem! Még jó, hogy ilyen bennfentes vagy. 3nodding Elolvastam a szabályokat, de ezek, még nem voltak tiszták. Akkor szerintem én is Ella mellett teszem le a voksom. Tehát már csak a többieket kell megvárni. Lesz mit olvasniuk. wink Gyártjuk ám a postokat.
-
Edit: Most néztem, hogy még egyik kaisetsu sem érte el a 100 oldalt. Ajjajajj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:31 am
nemes cél érdekében cselekszünk (és amúgy eddig nem volt kellő motiváció sok posztoláshoz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:40 am
Jó van, akkor legyen Ella biggrin (nem jut eszembe, hogy mit lehetne tőle még kérdezni stressed ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:45 am
Ha trükköztök, feltolom a határt 1000 oldalig... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:50 am
Ez nem trükközés hanem beszélgetés evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 8:52 am
Nem is arra mondtam. biggrin Örülök neki, hogy végre kialakult beszélgetés. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 9:31 am
Malreni Nem is arra mondtam. biggrin Örülök neki, hogy végre kialakult beszélgetés. 3nodding Akkor mi itt a probléma?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 10:09 am
bogcsa1013 Malreni Nem is arra mondtam. biggrin Örülök neki, hogy végre kialakult beszélgetés. 3nodding Akkor mi itt a probléma? Nagy általánosságban mondtam. Például, olyat nem szeretnék, hogy három külön post-ba ír le valaki három mondatot. Meg ilyesmi, de gondolom, értetted te, hogy mire gondolok, ugye, kis hamis? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|