|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 6:20 am
Na megvan az özvegyi ernyő, ami am a The Widow cucchoz passzol pl. A harmadik boss a sírásó szerelme volt, aki később meghalt (lásd manga).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 7:22 am
Malreni Molylepke Andro666 Jó ez a krumpli, mert kipróbáltam az összes pózt a fogásban. Van chips, szalmakrumpli, még burgonyamassza is. XDDD És van valami köze Halloween-hez? biggrin Vagy csak annyi, hogy ünnep=nagy zabálás? Nem túl fantázia-dús... Valami klassz ijesztgetős cuccra számítottam, erre kiszúrják a szemem ezzel. biggrin Nem értek egyet. A krumpli jó. Semmi köze az ünnephez, az igaz, de aki adta, az Bruce Hardcastle, aki tavaly halt meg, mert félrenyelt egy krumplit. Bruce Hardcastla volt az egyik tudósító a 2008-ban megrendezett Rejected Olympics alatt. 2009 őszén meghalt, de Sentinel ideiglenesen feltámasztotta, majd Jack ismét megölte, megojtotta egy krumplival. Most szellemként kísért. Szóval, jó item. Csak szart sem ér... Jaaa, értem, így azért már poénosabb. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 8:19 am
Obilia Na megvan az özvegyi ernyő, ami am a The Widow cucchoz passzol pl. A harmadik boss a sírásó szerelme volt, aki később meghalt (lásd manga). Én eladtam. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 8:22 am
Andro666 Obilia Na megvan az özvegyi ernyő, ami am a The Widow cucchoz passzol pl. A harmadik boss a sírásó szerelme volt, aki később meghalt (lásd manga). Én eladtam. XD Oké nem baj az... kinek mi hogy tetszik. Nekem eddig 1. helyezett az ernyő 2. baba 3. köpeny és a krumpli a legkevésbé. Kíváncsian várom a többi boss cuccot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 8:56 am
Oké Kisrajczy, nincs mit. wink
Mint mondtam én is eladtam a legtöbb ernyőmet a 3 tartalék figurámnál. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 10:28 am
Obilia Oké nem baj az... kinek mi hogy tetszik. Nekem eddig 1. helyezett az ernyő 2. baba 3. köpeny és a krumpli a legkevésbé. Kíváncsian várom a többi boss cuccot. Én csak a köpenyt meg a krumplit tartottam meg. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 2:36 pm
Új announcement, új hír. Lefordítva a szöveg: Épp most tettem egy csodálatos felfedezést! Egy új keverékkel, el tudom távolítani a 2113-as Mellékternmék hatásainak egy részét. Ráadásul tanulmányozni tudok egyes hatásokat a legyőzött szellemeken, mivel megszabadultak a 2113-as mellékterméktől. Mivel ezt nem tudtam megtenni nélkületek - és mivel irtózom az édesapám arrogáns üzletmániájától - a ti véleményeteket szeretném kérni, hogy milyen sorsra jusson minden egyes szellem. Szétbomoljanak most rögtön, örökké a Pokol Börtönben legyenek, vagy ebben a létformában maradjanak egy új formában? Itt lehet szavazni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 12:33 am
A mai ajándék egy kabát, ami szart se ér Marketplacen. Én elajándékoztam. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 3:49 am
Andro666 A mai ajándék egy kabát, ami szart se ér Marketplacen. Én elajándékoztam. XD Nekem se tetszik olyan nagyon, a facebook kabátra emlékeztet. Remélem legalább az utolsó boss olyan figura lesz, hogy valami szép/jópofa marad tőle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 4:00 am
Hát ja, sajnos ez van. Kicsit tényleg olyan a dzseki, mintha a kék Facebook-os dzseki átszínezése lenne csupán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 9:01 am
Én eddig 225 cukorkát gyűjtöttem. Ebből 200-at odaadtam Jacknek (a tökfejűnek). Az összes sima szellemmel elbántam és 5 (vagy 4) főszellemet is levertem. nekem nem nagyon tettszenek azok a cuccok, amiket a főszellemektől kaptam. valahogy nem az én stílusom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 12:54 pm
Az új boss megjelent, és egy fekete szárnyat ad. Jobbat vártam :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 1:03 pm
Womi Az új boss megjelent, és egy fekete szárnyat ad. Jobbat vártam : Fekete? Biztos? Inkább halvány liláskék... Nem rossz, nekem 4/5 szinten tetszik. Grave Danger Fairy Wings
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 1:07 pm
Obilia Womi Az új boss megjelent, és egy fekete szárnyat ad. Jobbat vártam : Fekete? Biztos? Inkább halvány liláskék... Nem rossz, nekem 4/5 szinten tetszik. Grave Danger Fairy WingsÚgy néz ki mintha szétnyomtak volna egy nagy szúnyogot az avi hátán. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 1:08 pm
Womi Az új boss megjelent, és egy fekete szárnyat ad. Jobbat vártam : Tényleg nem nagy szám, de a jelenlegi avimra épp bepasszolt pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|