|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:51 pm
Ezekszerint Geoff útján ismerted meg Rachelt? És te tedded abba a pozícíóba ahol most van?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:53 pm
Harold Az, hogy Geoff hova nyomja be a hugát, az hadd ne legyen már az én problémám.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:58 pm
Ég önnel kedves Harold. És jóéjt....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 8:43 pm
Rachellel nem is próbáltál összejönni? Vagy kicsit tartottál a következményektől?
Tudom, már késő sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 8:45 pm
Külömben ez én voltam, csak elfeledtem loginolni razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 10:55 pm
kérdés: annenel mien kapcsolatban állsz? hogy jöttök ki egymással?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 5:34 am
Harold Olyanról, hogy egyéjszakás kaland senki nem hallott még? Legurult egy kis pia, aztán megrecsegtettük az íróasztalt. Ennyi. A kapcsolatom Anne-nel? Meglepően jó, ahhoz képest, hogy őt is csúnyán helyben hagytam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 7:51 am
Hát személyisége az van Haroldnak és ezáltal teóriám is, bár az elég vérszegény és lehet bukik a kövi epizódban. Mindenesetre kicsit sajnálnám Haroldot ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 7:54 am
Megan is megvolt? A nagy nemi étvágyadra alapozva, feltételezem bármit kipróbálnál, ami a felnőtt szórakozás témakörébe tartozik, ugye?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 7:59 am
ha belegondolok, hogy akár egy fő bűn miatt is pokolra juthat az ember, Harold elég mélyen lesz a pokolban smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 8:21 am
változott vkinek a véleménye??? mer én úgy érzem a kérdések hatására absz nem jutottunk előrébb confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 9:24 am
Igen, jól látod. sweatdrop Jól felsültünk. Lenne még kérdésem, de nem akarom elárasztani az alanyt vele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 9:41 am
Harold Megan? Naná, hogy megvolt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 9:46 am
wahmbulance Szolgálati közlemény! wahmbulance Ha, nagyon szépen megkértek, akkor, még ma felrakom a következő fejezetet. De, ennek... természetesen ára van. Valakinek meg kell halnia. Túl jól játszotok ahhoz, hogy legyen szívem választani, így ez... rátok marad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 9:47 am
Szereted a férfiakat? Szereted Wilfedet úgy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|