Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Mon Dec 20, 2004 9:11 am

rodzyn
Hadarniel
a lowic sie dalej nie da ; ___ ;

czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying

~hadarniel

po co wogóle łowi się te ryby?? sweatdrop

Dla zabawy ?? umileia czasu, rozrywki, kasy, frajdy z łowienia, ?!
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 9:14 am

BeeWolf_san
rodzyn
Hadarniel
a lowic sie dalej nie da ; ___ ;

czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying

~hadarniel

po co wogóle łowi się te ryby?? sweatdrop

a gdzie je można sprzedać?? sweatdrop

rodzyn

BeeWolf_san

PostPosted: Mon Dec 20, 2004 9:16 am

rodzyn
BeeWolf_san

a gdzie je można sprzedać?? sweatdrop

w sklepie z wedkami stare
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 9:52 am

[ Message temporarily off-line ]

rodzyn

AishiSo

Demonic Alchemist

20,100 Points
  • Alchemy Level 10 100
  • First step to fame 200
  • Money Never Sleeps 200
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 2:05 am

Zamieszczam to info takze i tu:
UWAGA SWIATECZNY EVENT

Pora rozpoczac koledowanie, czas w ktorym mozna kolendowac jest troche niejasny, ale chyba mozna kolendowac tylko w dzien (zdania sa podzielone)
Za zaspiewanie 5 NPC-om czyli sklepikarzom lub bankierce dostaje sie prezent od tego ostatniego , prezenty bedzie mozna otworzyc dobiero w Wigile
Milej Zabawy 3nodding
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 2:10 am

Aha zeby spiewac trzeba klinknac przycisk Sing A carrol albo Sing a Xmas song ktory pojawia sie w sklepie lub banku, jesli tego buttona nie ma to znaczy ze kolendowanie sie skonczylo i trzeba czekac az zacznie sie od nowa

AishiSo

Demonic Alchemist

20,100 Points
  • Alchemy Level 10 100
  • First step to fame 200
  • Money Never Sleeps 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:01 am

AishiSo
Aha zeby spiewac trzeba klinknac przycisk Sing A carrol albo Sing a Xmas song ktory pojawia sie w sklepie lub banku, jesli tego buttona nie ma to znaczy ze kolendowanie sie skonczylo i trzeba czekac az zacznie sie od nowa
dzieki, juz dodalam chmurke o evencie 3nodding
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:55 am

Ej co jest z przymierzalnią??? eek

NIedziała stare

Makaveli 2pac

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:57 am

herubinek
Ej co jest z przymierzalnią??? eek

NIedziała stare

u mnie tez sweatdrop

a jesli chodzi o koledowanie, to mozna juz teraz spiewac, nie trzeba czekac do 6pm wink
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 7:01 am

Przymierzalnia nie dziala u nikogo, a co do eventa to wlasnie tez to zauwazylam. Zaraz poprawie 3nodding

Omega Sun
Captain

[ Kaku ]

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 7:41 am

Omega Sun
Przymierzalnia nie dziala u nikogo, a co do eventa to wlasnie tez to zauwazylam. Zaraz poprawie 3nodding

Jesli macie problemy z przymiezalnia, korzystajcie z
Gaia Avatar Creator.
Mozna w nim przymierzac i kombinowac do woli, a reszte nadal kupowac w sklepie bez zagladania do dressing room.
Wrzucilem na ftp, z oficjalnej stronki sciaga bardzo dlugo..mi sciagal ok 30minut.
Na moim w zleznosci od pogody transfer powinien byc ok 20kb/s. ~6min.
G.A.C: download.

itadakimasu
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 4:35 am

w ciągu dnia się nie da śpiewać kolęd... wieczorem i w nocy [od 20 do 7] wszystko było WPORZO, potem zasnąłem, więc nie wiem do ktoorej dokładnie można kolędować

Kukus

Ita Lockheart

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 8:00 am

User Image mam 2 pytanka . co to jest za prezent? bo to niejest za kolędy ani giftbox , i mozn go otworzyc dopiero w czasie wigilli , wiec co to ? 2 , czy to prawda ze niedługo za złowione rybki bedzie mozna je na coś wymienic?
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 9:14 am

Kukus
w ciągu dnia się nie da śpiewać kolęd... wieczorem i w nocy [od 20 do 7] wszystko było WPORZO, potem zasnąłem, więc nie wiem do ktoorej dokładnie można kolędować
o tym kiedy mozna lowic napisalam w poscie na pierwszej stronie. W przeliczeniu na polski czas to bedzie mniej wiecej : 3.00 w nocy do 8.00 rano i od 15.00 do 20.00 3nodding

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 9:26 am

wired_Yuki
User Image mam 2 pytanka . co to jest za prezent? bo to niejest za kolędy ani giftbox , i mozn go otworzyc dopiero w czasie wigilli , wiec co to ? 2 , czy to prawda ze niedługo za złowione rybki bedzie mozna je na coś wymienic?
w takie pudeleczko mozna zapakowac w sklepie dowolny przedmiot (ale musisz go najpierw miec w swoim inventory) i mozna go otworzyc dopiero w swieta.

Rybki w przyslosci bedzie mozna wymieniac za przedmioty (prawdopodobnie za czapeczki- ale to nieoficjalna informacja wink )
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games