|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:11 am
rodzyn Hadarniel a lowic sie dalej nie da ; ___ ;
czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying
~hadarniel po co wogóle łowi się te ryby?? sweatdrop Dla zabawy ?? umileia czasu, rozrywki, kasy, frajdy z łowienia, ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:14 am
BeeWolf_san rodzyn Hadarniel a lowic sie dalej nie da ; ___ ;
czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying
~hadarniel po co wogóle łowi się te ryby?? sweatdrop Dla zabawy ?? umileia czasu, rozrywki, kasy, frajdy z łowienia, ?! a gdzie je można sprzedać?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:16 am
rodzyn BeeWolf_san Dla zabawy ?? umileia czasu, rozrywki, kasy, frajdy z łowienia, ?! a gdzie je można sprzedać?? sweatdrop w sklepie z wedkami stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:05 am
Zamieszczam to info takze i tu: UWAGA SWIATECZNY EVENT
Pora rozpoczac koledowanie, czas w ktorym mozna kolendowac jest troche niejasny, ale chyba mozna kolendowac tylko w dzien (zdania sa podzielone) Za zaspiewanie 5 NPC-om czyli sklepikarzom lub bankierce dostaje sie prezent od tego ostatniego , prezenty bedzie mozna otworzyc dobiero w Wigile Milej Zabawy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:10 am
Aha zeby spiewac trzeba klinknac przycisk Sing A carrol albo Sing a Xmas song ktory pojawia sie w sklepie lub banku, jesli tego buttona nie ma to znaczy ze kolendowanie sie skonczylo i trzeba czekac az zacznie sie od nowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:01 am
AishiSo Aha zeby spiewac trzeba klinknac przycisk Sing A carrol albo Sing a Xmas song ktory pojawia sie w sklepie lub banku, jesli tego buttona nie ma to znaczy ze kolendowanie sie skonczylo i trzeba czekac az zacznie sie od nowa dzieki, juz dodalam chmurke o evencie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:55 am
Ej co jest z przymierzalnią??? eek
NIedziała stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:57 am
herubinek Ej co jest z przymierzalnią??? eek NIedziała stare u mnie tez sweatdrop a jesli chodzi o koledowanie, to mozna juz teraz spiewac, nie trzeba czekac do 6pm wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:01 am
Przymierzalnia nie dziala u nikogo, a co do eventa to wlasnie tez to zauwazylam. Zaraz poprawie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:41 am
Omega Sun Przymierzalnia nie dziala u nikogo, a co do eventa to wlasnie tez to zauwazylam. Zaraz poprawie 3nodding Jesli macie problemy z przymiezalnia, korzystajcie z Gaia Avatar Creator. Mozna w nim przymierzac i kombinowac do woli, a reszte nadal kupowac w sklepie bez zagladania do dressing room. Wrzucilem na ftp, z oficjalnej stronki sciaga bardzo dlugo..mi sciagal ok 30minut. Na moim w zleznosci od pogody transfer powinien byc ok 20kb/s. ~6min. G.A.C: download.
itadakimasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:35 am
w ciągu dnia się nie da śpiewać kolęd... wieczorem i w nocy [od 20 do 7] wszystko było WPORZO, potem zasnąłem, więc nie wiem do ktoorej dokładnie można kolędować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:00 am
 mam 2 pytanka . co to jest za prezent? bo to niejest za kolędy ani giftbox , i mozn go otworzyc dopiero w czasie wigilli , wiec co to ? 2 , czy to prawda ze niedługo za złowione rybki bedzie mozna je na coś wymienic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:14 am
Kukus w ciągu dnia się nie da śpiewać kolęd... wieczorem i w nocy [od 20 do 7] wszystko było WPORZO, potem zasnąłem, więc nie wiem do ktoorej dokładnie można kolędować o tym kiedy mozna lowic napisalam w poscie na pierwszej stronie. W przeliczeniu na polski czas to bedzie mniej wiecej : 3.00 w nocy do 8.00 rano i od 15.00 do 20.00 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:26 am
wired_Yuki  mam 2 pytanka . co to jest za prezent? bo to niejest za kolędy ani giftbox , i mozn go otworzyc dopiero w czasie wigilli , wiec co to ? 2 , czy to prawda ze niedługo za złowione rybki bedzie mozna je na coś wymienic? w takie pudeleczko mozna zapakowac w sklepie dowolny przedmiot (ale musisz go najpierw miec w swoim inventory) i mozna go otworzyc dopiero w swieta. Rybki w przyslosci bedzie mozna wymieniac za przedmioty (prawdopodobnie za czapeczki- ale to nieoficjalna informacja wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|