|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2010 6:19 am
Ishiguro TriG Obilia Ez nagyon jó ötlet ... én benne vagyok 3nodding Utólag rákérdzeek. merrefelé leeldzel Mo-n? smile Ha úgy jobb akkor PM-be válaszolj. Szedegetem az infókat. Ja és aki NEM akar benne lenni azt nem "erőszakolom" be. Eddig: Én, Xanvie, Lurzt, napsugár, Ishiguro, Akitta, softwarekiller, Sztyanime, Medvelaszlo, Medvebocs, Malreni (ha nem baj). Emlékeztető: korábban támadt egy ötletem aminek keretében a beleegyezésüket adó tagokat városlakhely szerint rakom egy Mo térképre szimbolikus összeköt a gaia/magyar guild utalással.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 11:40 am
Obilia Ishiguro TriG Obilia Ez nagyon jó ötlet ... én benne vagyok 3nodding Utólag rákérdzeek. merrefelé leeldzel Mo-n? smile Ha úgy jobb akkor PM-be válaszolj. Szedegetem az infókat. Ja és aki NEM akar benne lenni azt nem "erőszakolom" be. Eddig: Én, Xanvie, Lurzt, napsugár, Ishiguro, Akitta, softwarekiller, Sztyanime, Medvelaszlo, Medvebocs, Malreni (ha nem baj). Emlékeztető: korábban támadt egy ötletem aminek keretében a beleegyezésüket adó tagokat városlakhely szerint rakom egy Mo térképre szimbolikus összeköt a gaia/magyar guild utalással. Én mondom a lakhelyem ... Tolna megye -> Kurd. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 10:54 am
Nekem a legjobb művem egy saját képregény első része. Köszönöm SztyAnime-nak, hogy a szerepet elvállalta. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 2:23 pm
Aranyos, korábban valahol már láttam, talán aláírásban smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2011 12:01 pm
Obilia Aranyos, korábban valahol már láttam, talán aláírásban smile Aaaz nem lehet. razz De azért köszi a véleményt. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2011 12:23 pm
III_Kisrajczy_III Obilia Aranyos, korábban valahol már láttam, talán aláírásban smile Aaaz nem lehet. razz De azért köszi a véleményt. =D Akkor lehet, hogy rosszul emlékeztem. Szívesen smile Hoppá a térképdolog kiment a fejemből sweatdrop Nekifogok hamarosan (lássátok feljebb). Ja és avik helyett inkább neveket rakok be egyrészt mert kevesebb helyet foglalnak, másrészt az avik folyton változnak a nevek nem (vagy ritkán). Aki persze nem akar rajta lenni azt nem teszem fel. Bárki aki olvassa és nem akarja az írja meg nekem pm-be.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2011 12:49 pm
Obilia Hoppá a térképdolog kiment a fejemből sweatdrop Nekifogok hamarosan (lássátok feljebb). Ja és avik helyett inkább neveket rakok be egyrészt mert kevesebb helyet foglalnak, másrészt az avik folyton változnak a nevek nem (vagy ritkán). Aki persze nem akar rajta lenni azt nem teszem fel. Bárki aki olvassa és nem akarja az írja meg nekem pm-be. Én rajta leszek szívesen =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2011 11:36 pm
Kill LilCryene Obilia Hoppá a térképdolog kiment a fejemből sweatdrop Nekifogok hamarosan (lássátok feljebb). Ja és avik helyett inkább neveket rakok be egyrészt mert kevesebb helyet foglalnak, másrészt az avik folyton változnak a nevek nem (vagy ritkán). Aki persze nem akar rajta lenni azt nem teszem fel. Bárki aki olvassa és nem akarja az írja meg nekem pm-be. Én rajta leszek szívesen =) Okés smile Köszi a PM-et. Akkor most először összeírom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2011 2:54 am
Obilia Kill LilCryene Obilia Hoppá a térképdolog kiment a fejemből sweatdrop Nekifogok hamarosan (lássátok feljebb). Ja és avik helyett inkább neveket rakok be egyrészt mert kevesebb helyet foglalnak, másrészt az avik folyton változnak a nevek nem (vagy ritkán). Aki persze nem akar rajta lenni azt nem teszem fel. Bárki aki olvassa és nem akarja az írja meg nekem pm-be. Én rajta leszek szívesen =) Okés smile Köszi a PM-et. Akkor most először összeírom. Dettó, én is jelentkezek. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2011 8:55 am