|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:28 am
Czejść wszystkim, których jeszcze nie witałem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:31 am
'wbiega do pokoju wyciąga kartki ołówki i wszystko co się kojarzy z matmą i wywala przez okno po czym wybiega na zewnątrz robi z tego małą górkę, spala i wraca do budynku gildii'
uff już mi lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:31 am
Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* *Patrzy na Katke jak tańczy. W tej chwili to jest najciekawsze zajęcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:32 am
Sayokun 'wbiega do pokoju wyciąga kartki ołówki i wszystko co się kojarzy z matmą i wywala przez okno po czym wybiega na zewnątrz robi z tego małą górkę, spala i wraca do budynku gildii' uff już mi lepiej mrgreen hieh.. bardzo dobrze !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:34 am
[Shinn] Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* *Patrzy na Katke jak tańczy. W tej chwili to jest najciekawsze zajęcie* *tańczy dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:35 am
Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:35 am
co się dzieje
shinn dlaczego nie masz bluzki question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:36 am
Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* 'wyciąga gitare i zaczyna grać'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun co się dzieje shinn dlaczego nie masz bluzki question question question bo... się spocił sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:37 am
Katka1989 Sayokun co się dzieje shinn dlaczego nie masz bluzki question question question bo... się spocił sweatdrop hieh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun co się dzieje shinn dlaczego nie masz bluzki question question question *Odrywa wzrok od tańczącej Katki i spogląda na Sayokuna* Bo tak mi jest wygodniej blaugh *Powiedziawszy to powraca do oglądania tańczącej Katki oraz tańczącej Delisy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:38 am
Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding yay !! ......:dalej tańczy:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:38 am
Katka1989 Lethiel Delisa Katka1989 Delisa tesh sie ciesze ze z wami jestem xd wink nowa gildia! *tańczy* tesh sie bardzo ciesze xd *takze zaczyna tanczyc* :patshy na nie ......: :podbiega i zaczyna tańczyć: robimy party? wink 3nodding Świetny pomysł!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|