|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 8:52 am
ZebraDeath harab serapel ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... ... zielona chusta? eek tak jak babcie na wsi? xp oni tak cie ubrali czy to standard u ciebie? rofl czytac nie umisz? chusta taka a'la arafatkowa, na szyi. nic nie mówię. ale dzwonili do mnie, że potrzebują laski z moim designem do clipu reagge (Natural Dred Killaz)............ gonk aaa jakos mi umlo razz wybaczysz mi? ;> a jezeli bedziesz w klipie NDK no to kurde .... poslesz mi autograf? ;] lubie ich kawalki smile a z rzeczy do pochwalenia moge zaznaczyc nabycie 4 pierwszych czesci hellraiser'a w pudelku/kostce Lemarchand'a ^^ ale mialem shiz jak ja pierwszy raz otwarlem a scianki opadly na wszystkie strony xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 12:44 pm
harab serapel ZebraDeath harab serapel ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... ... zielona chusta? eek tak jak babcie na wsi? xp oni tak cie ubrali czy to standard u ciebie? rofl czytac nie umisz? chusta taka a'la arafatkowa, na szyi. nic nie mówię. ale dzwonili do mnie, że potrzebują laski z moim designem do clipu reagge (Natural Dred Killaz)............ gonk a jezeli bedziesz w klipie NDK no to kurde .... poslesz mi autograf? ;] lubie ich kawalki smile no dam, dam, choć tylko pewnie dupą będę kręcić w tym klipie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:54 pm
dlaczego nikt nie skomentował mojego długopisu? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 10:28 am
pani psychol dlaczego nikt nie skomentował mojego długopisu? emo uch, jak sie naprasza mrgreen genialny! szkoda ze z myszką minnie, ale fajny - lubię pisać takimi grubaśnymi długopisami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 12:26 am
ZebraDeath pani psychol dlaczego nikt nie skomentował mojego długopisu? emo uch, jak sie naprasza mrgreen genialny! szkoda ze z myszką minnie, ale fajny - lubię pisać takimi grubaśnymi długopisami wczoraj pisałam nim sprawdzian z polskiego... pani się ze mnie naśmiewała i chciała żebym pisała jakimś normalnym długopisem, ale ja się broniłam stwierdzeniem, że on mi przynosi szczęście sweatdrop chociaż z przykrością stwierdzam, że to nie jest długopis. to jest krótkopis... prawie mi się wypisał już.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 11:14 am
pani psychol ZebraDeath pani psychol dlaczego nikt nie skomentował mojego długopisu? emo uch, jak sie naprasza mrgreen genialny! szkoda ze z myszką minnie, ale fajny - lubię pisać takimi grubaśnymi długopisami wczoraj pisałam nim sprawdzian z polskiego... pani się ze mnie naśmiewała i chciała żebym pisała jakimś normalnym długopisem, ale ja się broniłam stwierdzeniem, że on mi przynosi szczęście sweatdrop chociaż z przykrością stwierdzam, że to nie jest długopis. to jest krótkopis... prawie mi się wypisał już. ujowo... A ja dzisiaj miałam sesję fotograficzną! prawdziwą! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:23 pm
a ja na dniach powinnam dostać wreszcie Welcome Letter od UCAS (serwisu do aplikacji on-line na studia w Wielkiej Brytanii). Mają czas do wtorku, więc niech się lepiej pospieszą! evil
Za to dostałam już swoje własne konto na stronie rekrutacyjnej University of Edinburgh! whee heart JAK JA KCEM TAM STUDIOWAć! 4laugh
Czy kto z Was wie, jak tam w Edynburgu prześlicznie jest? twisted
P.S. Ci, którzy się nie skapnęli dotychczas - oczekuję od Was zbiorowego supportu w związku z wyborem tej jakże ambitnej ścieżki życiowej. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:42 pm
Daedhel a ja na dniach powinnam dostać wreszcie Welcome Letter od UCAS (serwisu do aplikacji on-line na studia w Wielkiej Brytanii). Mają czas do wtorku, więc niech się lepiej pospieszą! evil Za to dostałam już swoje własne konto na stronie rekrutacyjnej University of Edinburgh! whee heart JAK JA KCEM TAM STUDIOWAć! 4laugh Czy kto z Was wie, jak tam w Edynburgu prześlicznie jest? twisted P.S. Ci, którzy się nie skapnęli dotychczas - oczekuję od Was zbiorowego supportu w związku z wyborem tej jakże ambitnej ścieżki życiowej. wink eek eek eek eek o jasna cholerka... to mnie zagięłaś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 4:19 am
a ja mam 4 z przewlekle chorych i mam 4,5 z resocjalizacji i tez mam 4,5 z medialnej i mam 5 z tyflopedagogiki i 4,5 ze społecznej no i mam 5 z niepełnosprawnych ruchowo i jestem fajna mrgreen A żeby być jeszcze fajniejsza to dostałam 3= z oligofrenopedagogiki rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 6:52 am
woo!
let's celebrate now!
nie no, podziwiam was mrgreen
zebra, a to do jakiegoś magazynu czy tak dla siebie czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 7:40 am
portfolio zwykłe, informujące jaką mam figurę, buzię i jakie miny robię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 7:43 am
ZebraDeath portfolio zwykłe, informujące jaką mam figurę, buzię i jakie miny robię. aha... a to po co ci? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 9:53 am
ZebraDeath Daedhel a ja na dniach powinnam dostać wreszcie Welcome Letter od UCAS (serwisu do aplikacji on-line na studia w Wielkiej Brytanii). Mają czas do wtorku, więc niech się lepiej pospieszą! evil Za to dostałam już swoje własne konto na stronie rekrutacyjnej University of Edinburgh! whee heart JAK JA KCEM TAM STUDIOWAć! 4laugh Czy kto z Was wie, jak tam w Edynburgu prześlicznie jest? twisted P.S. Ci, którzy się nie skapnęli dotychczas - oczekuję od Was zbiorowego supportu w związku z wyborem tej jakże ambitnej ścieżki życiowej. wink eek eek eek eek o jasna cholerka... to mnie zagięłaś... a żeby było jeszcze weselej, to w celu zwiększenia swoich szans na dostanie się tam, będę wiosną zdawać TOEFLa, który jest podobny do CAE, tyle że bardziej hardcorowy (siedzisz sześć godzin na czterech literach i pocisz się przed monitorem. Speaking będzie oceniany przez komputer na podstawie nagrania gonk ) I... uwaga, uwaga: będę zdawać maturę. Znowu. mrgreen Poprawiam wynik z matmy rozszerzonej (62% - dobrze jak na polską maturę, ale ci w Anglii nie wiedzą, ile Polak z taką maturką potrafi) i dodatkowo zdam geografię. Dziś oficjalnie rozpoczęłam nauko-powtarzanie. evil P.S. Wykończę się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 10:59 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel a ja na dniach powinnam dostać wreszcie Welcome Letter od UCAS (serwisu do aplikacji on-line na studia w Wielkiej Brytanii). Mają czas do wtorku, więc niech się lepiej pospieszą! evil Za to dostałam już swoje własne konto na stronie rekrutacyjnej University of Edinburgh! whee heart JAK JA KCEM TAM STUDIOWAć! 4laugh Czy kto z Was wie, jak tam w Edynburgu prześlicznie jest? twisted P.S. Ci, którzy się nie skapnęli dotychczas - oczekuję od Was zbiorowego supportu w związku z wyborem tej jakże ambitnej ścieżki życiowej. wink eek eek eek eek o jasna cholerka... to mnie zagięłaś... a żeby było jeszcze weselej, to w celu zwiększenia swoich szans na dostanie się tam, będę wiosną zdawać TOEFLa, który jest podobny do CAE, tyle że bardziej hardcorowy (siedzisz sześć godzin na czterech literach i pocisz się przed monitorem. Speaking będzie oceniany przez komputer na podstawie nagrania gonk ) I... uwaga, uwaga: będę zdawać maturę. Znowu. mrgreen Poprawiam wynik z matmy rozszerzonej (62% - dobrze jak na polską maturę, ale ci w Anglii nie wiedzą, ile Polak z taką maturką potrafi) i dodatkowo zdam geografię. Dziś oficjalnie rozpoczęłam nauko-powtarzanie. evil P.S. Wykończę się.lsidkh;skdgqwfv;dgwajtkldgfksbfnsdvh... @pani psychol - a dla reżysera clipów i dla siebie samej, żebym nie musiała chodzić na milionowe nagranio/sesje, tylko wręczam portfolio i już mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|