|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:14 pm
Lavagetas_heqetai A.I. Sztuczna Inteligencja. To moj ulubiony film, jesli ktoś ogladał to napewno tez mu sie podobalo--klimat jest niewiarygodny, powstaly z poczatkowo blahej fabuły. Nie ma faceta ktoryby nie rozplakal sie w koncowce- nie mowie juz o kobietach :cD fakt jeden z fajniejszych filmow jednak mi czegos osobiscie w nim brakuje do pelni szczescia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:37 pm
Ja tam lubie polskie komedie, typu Seksmisja, Sami swoi, Nie ma rozy bez ognia, czy Poszukiwany poszukiwana, chociaz nie pogardzę tez Wywiadem z Wampirem, LOTR'em.. Ulub. serial? Ostry dyzur XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:49 pm
Vykk Lavagetas_heqetai A.I. Sztuczna Inteligencja. To moj ulubiony film, jesli ktoś ogladał to napewno tez mu sie podobalo--klimat jest niewiarygodny, powstaly z poczatkowo blahej fabuły. Nie ma faceta ktoryby nie rozplakal sie w koncowce- nie mowie juz o kobietach :cD fakt jeden z fajniejszych filmow jednak mi czegos osobiscie w nim brakuje do pelni szczescia... ja ogladam , ale szczerze nie pamietam jak sie to skonczylo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:38 pm
Airenne Ja tam lubie polskie komedie, typu Seksmisja, Sami swoi, Nie ma rozy bez ognia, czy Poszukiwany poszukiwana, chociaz nie pogardzę tez Wywiadem z Wampirem, LOTR'em.. Ulub. serial? Ostry dyzur XDD polskie komedie nie wiem ktore gorsze starsze malosmieszne czy nowe zalosne...ale sami swoi klimatyczni byl;i rowniez Brzeczyszczykiewicz nie da o sobie zapomniec a na LotRze szczerze mowiac ze nie przeczytalem ksiazek to film wydaje mi sie sredni i ja sie na nim przejechalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:11 pm
Stare polskie komedie sa smieszne, niestety, dowcipu tego nie jest w stanie zrozumiec nasze pokolenie... Wystarczy chociazby zaobserowac reakcja naszych rodzicow podczas ogladania takiego np. Kingsajzu .. Ehh.. Nie te czasy xD Co do dobrego kina, to ja przede wszystkim zaliczam Kruka :3 Moim zdaniem film jest genialny, chociaz naprawde sporo w nim brutalnosci >.> Co dalej.. Ehh.. Braterstwo Wilkow, za niesamowity klimat, muze (i Marka Dacascosa *_* xD) .. Za to samo uwielbiam rowniez (i polecam!) Sleepy Hollow z genialna rola Johnny'ego Depp'a .. Naprawde od tego filmu polubilam tego aktora.. A skoro juz o Depp'u mowa, to nie mozna zapominac o Edwardzie Nozycorekim, ktory w moim prywatnym Kinie Konesera znajduje sie w pierwszej trojce wartosciowych filmow..:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:10 pm
Nie przepadam za polskimi komediami... niestety... A tak ogolnie to niedlugo chce sie wybrac do kina i nie wiem na co ? Ktos cos poleca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:11 pm
alexvandom Nie przepadam za polskimi komediami... niestety... A tak ogolnie to niedlugo chce sie wybrac do kina i nie wiem na co ? Ktos cos poleca? Dobre recenzje u moich znajomych zbiera Constantine...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:35 am
PointZer0 alexvandom Nie przepadam za polskimi komediami... niestety... A tak ogolnie to niedlugo chce sie wybrac do kina i nie wiem na co ? Ktos cos poleca? Dobre recenzje u moich znajomych zbiera Constantine... Oj tak biggrin Constantine rządzi biggrin szczerze blaugh chyba pojde na to jeszcze raz xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:03 am
PointZer0 alexvandom Nie przepadam za polskimi komediami... niestety... A tak ogolnie to niedlugo chce sie wybrac do kina i nie wiem na co ? Ktos cos poleca? Dobre recenzje u moich znajomych zbiera Constantine... u mnie jesli chodzi o nowosci to Cube 0...ja osobiscie rowniez ogladalem niestety z hiszpanskim dubbingiem xp co nieco miesza w klimaciku ale nie mniej duzo z niego nie ubywa...pomysl...cikawy...chociaz juz jest seryjny...chodzi w sumie o to samo co w poprzednich czesciach...tyle tylko ze to faza poczatkowa...teraz tylko wyczekiwac czesci 3 jesli takowa powstaje[a powinna biorac pod uwage kocowke Hypercube]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:22 am
Hmh, chcialabym isc na Constantine'a, sama fabula mi sie podoba ^^ Hm.. Ja mysle, ze co do polskich komedii, to stare byly lepsze. Jedna z tych nowszych, ktora mi sie podoba, to '' Zrobmy sobie wnuka'' Tie. napiszemy do Tvn'u, zeby puscili dalej Ostry Dyzur. Tak to juz jest z polska telewizja, zaczniesz cos ogladac, oni po 40odcinkach urywaja serial vv' Szalu dostac mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:26 am
hehehe , Cuba'e 2 oglądałem równo półtora roku temu na płytce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:39 am
PointZer0 hehehe , Cuba'e 2 oglądałem równo półtora roku temu na płytce xd Ja tez tak cos kolo tego albo nawet 2 latka temu bo jeszcze bylo przed ameryskanska premiera jak ogladalem biggrin ...a nowy szescianik nie odstaje od klasyki tego co juz zdarzylismy poznac: plapki,intrygi i...SMIERC BUAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH domokun domokun domokun xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:30 pm
Coz moj kumpel mowi, ze Constantin jest bardzo komiksowy przez co fajny, ale on ma taki gust, ze mu nie wierzylam, ale skoro wiecej osob poleca o sie wybiore
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|