|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:56 am
deahme alexvandom deahme na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile A propos krewetek... JAdl ktos krewetki krolewskie w soesie slodko kwasnym??? ( mozna dorwac u chinczyka) A dobre to? To jest boskie! Rozplywa ci sie w ustach i chcesz jeszcze wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:04 am
alexvandom deahme alexvandom deahme na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile A propos krewetek... JAdl ktos krewetki krolewskie w soesie slodko kwasnym??? ( mozna dorwac u chinczyka) A dobre to? To jest boskie! Rozplywa ci sie w ustach i chcesz jeszcze wiecej. mi to sie kojazy z robakami ... ale mam zamiar wybrac sie na to .. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:11 am
Addik alexvandom deahme alexvandom deahme na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile A propos krewetek... JAdl ktos krewetki krolewskie w soesie slodko kwasnym??? ( mozna dorwac u chinczyka) A dobre to? To jest boskie! Rozplywa ci sie w ustach i chcesz jeszcze wiecej. mi to sie kojazy z robakami ... ale mam zamiar wybrac sie na to .. 3nodding mam w lodowce to takie male biale robaczki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:58 pm
Moja mama przekonujac mnie do krewetek, powiedziala, ze smakuja podobnie jak kurczak.
Nie smakuja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:20 am
Ibris Moja mama przekonujac mnie do krewetek, powiedziala, ze smakuja podobnie jak kurczak. Nie smakuja xp xd Ale i tak sa pyszne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:07 am
kto umie gotowac? mam na mysli strone plci meskiej ^^ szukam meza umiejacego gotowac ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:49 am
VioLLeta kto umie gotowac? mam na mysli strone plci meskiej ^^ szukam meza umiejacego gotowac ^^ blaugh takiego to ze swieczka teraz szukać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:55 am
VioLLeta kto umie gotowac? mam na mysli strone plci meskiej ^^ szukam meza umiejacego gotowac ^^ blaugh herbate?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:10 pm
opcy VioLLeta kto umie gotowac? mam na mysli strone plci meskiej ^^ szukam meza umiejacego gotowac ^^ blaugh herbate? hmm..nie ... mam na mysli ODIADY ^^ ale prawdziwe...kolacje...sniadanie sobie sama zrobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:24 pm
VioLLeta opcy VioLLeta kto umie gotowac? mam na mysli strone plci meskiej ^^ szukam meza umiejacego gotowac ^^ blaugh herbate? hmm..nie ... mam na mysli ODIADY ^^ ale prawdziwe...kolacje...sniadanie sobie sama zrobie blaugh to odpadam...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:41 pm
VioLLeta opcy VioLLeta kto umie gotowac? mam na mysli strone plci meskiej ^^ szukam meza umiejacego gotowac ^^ blaugh herbate? hmm..nie ... mam na mysli ODIADY ^^ ale prawdziwe...kolacje...sniadanie sobie sama zrobie blaugh hmmm zalewajka jajecznica spaghetti po bolonsku...smarzona kielbasa z cebula ...gotowana kielbaska ...hmmm jest jeszcze kilka innych...no powiedzmy ze cos zrobic potrafie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:49 pm
Vykk hmmm zalewajka jajecznica spaghetti po bolonsku...smarzona kielbasa z cebula ...gotowana kielbaska ...hmmm jest jeszcze kilka innych...no powiedzmy ze cos zrobic potrafie xp hmm..ciekawe.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:52 pm
VioLLeta Vykk hmmm zalewajka jajecznica spaghetti po bolonsku...smarzona kielbasa z cebula ...gotowana kielbaska ...hmmm jest jeszcze kilka innych...no powiedzmy ze cos zrobic potrafie xp hmm..ciekawe.... xd :> ninja :> gdzie co takiego ciekawego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:04 pm
Vykk VioLLeta Vykk hmmm zalewajka jajecznica spaghetti po bolonsku...smarzona kielbasa z cebula ...gotowana kielbaska ...hmmm jest jeszcze kilka innych...no powiedzmy ze cos zrobic potrafie xp hmm..ciekawe.... xd :> ninja :> gdzie co takiego ciekawego xp nic nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|