|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 5:57 am
Én... (mi feline-származásuak) ...egyszerűen kezelnénk minden problémát. Aki jó, lehet a szolgánk. Aki nagyon jó, lehet a szexrabszolgánk. Aki rossz, lehet rabszolgánk. Aki nagyon rossz, megy a kohóba... Mert, hát fűteni kell. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 8:43 am
Hali mindenki!
Arisu nee-chan jóvoltából végre én is tudomást szereztem a guildről. Eredetileg Vikinek neveztek el, de szerepjátékosok Rhysa-ként, Álomfogósok Sebesvágtaként ismernek. Továbbtanulásilag pedig irány a Szent István Egyetem! (legalábbis nekem) Visszaolvasva a Zeldás részt merem kijelenteni, hogy őszi conon Zeldát fogok cosplayelni (Twilight Princessből); ha sikerül addig, akkor már tavasszal! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 9:29 am
Háhh! LOL! Szia! Malreni vagy az ultragonosz Super-Moderátor. 3nodding Hmm... Tavasszal, ha összejön, hármasban a Nerima Daikon Brothers-nek fogunk koszpléjelni, performansz-ban méghozzá... Valószínüleg Britny Szpírsz effekt lesz, tehát tátogni fogunk,dea koreográfia... az... az is szar lesz! De az élmény a lényeg!
Üdvözöllek a Magyar Gaiázók körében! Érezd itthon magad. Sajnos, sokan csak belépnek és többet ide sem néznek. Ettől, mi, moderátorok szomorúak vagyunk... crying Tehát, legyél jó sokat itt! Szállj be az aktuális játékokba! Nyerj! Lottózz! Zsákbamcskázz, ami jól esik!Jó szórakozást!
~Maru-chan~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:21 pm
Skubizd Mal, lesz egy IGAZI Zeldánk biggrin Lol!
Üdv! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:19 am
OMG, Nerima Daikon Brothers! XD Azt de régen láttam! Kíváncsian várom az előadást smile Októberben mi voltunk az Excel-es csapat (amelyikben volt Ed is), egy élmény volt, de tényleg smile A tanácsokat meg igyekszem megfogadni.
Bezony, Zelda! wink Már most rágom a körmöm a váll- meg egyéb "díszei" miatt. Meg szeretnék egy normál kardot is szerválni, mert itthon van katanánk, meg kozák- huszárkardunk, de Zeldához egyik sem illik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 6:00 am
Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying
Nem baj! Hogy idézzem a NDB-től egyik kedvenc idézetem Egao de chas! (Örülj a pénznek!) Lendületet veszünk jégcsapretek alakú űrhajónkkal és akár a Marsról is szerzünk magunknek egy Ichiro-t!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 7:59 am
Mal /Aki feline származású/ Használd a fantáziádat biggrin
Hidd el, belőled is lehet Ichiro. 4laugh
Én is szivesen lennék Sailor Mars bár 32 éves vagyok és kábé 80 kiló rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 8:10 am
Ichiro? Én? Láttál már rólam képet? sweatdrop Hát... nem vagyok egy szmexi-shounen típus... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 8:56 am
Malreni Ichiro? Én? Láttál már rólam képet? sweatdrop Hát... nem vagyok egy szmexi-shounen típus... crying Mé, te láttál már képet rólam?? redface Aki nem látja meg benned Ichiro-t ha annak öltöztél akkor erőteljesen bányaló beállitottságú lényről van szó wahmbulance Másokról láttam képet és háááát....öh, Sailor Jupiter nálam kövérebb volt és láttam egy lányt Inuyashaként...Fájt...Nagyon.. Mosmá csakazértis Sailor Mars leszek..csak nemtom hogy razz Aztán kapjon magához mindenki dramallama *Mal meg kap egy HelloKittys zsepit* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 9:00 am
Vasárnap nénikémmel depi-shopping körütat csaptunk. Majdnem vett nekem egy Hello Kitty-s tásrkát... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 10:17 am
Add kölcsön a nénikédet!! Pliiiiiiiz
heart Pretty Please!!! heart
Engem miért tiltanak el a Kittytől?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 10:25 am
Mal van még egy magyar itt Gaián, hermelin-nek hívják. Meghívod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 12:12 pm
Már tag. 3nodding Sas szemem minden gyanútlan áldozatot kibök. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:57 am
Malreni Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying 185 cm / 64 kg ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|