|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:33 am
Mam pytanie: Czy komuś z was też się tak zdarzyło, że już niby łowicie, ale wędki nie widać?! sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:35 am
LP_PL Mam pytanie: Czy komuś z was też się tak zdarzyło, że już niby łowicie, ale wędki nie widać?! sweatdrop xp witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja tak raz mialam xd .. zla zla gaia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:37 am
*prubuje pshytulić ale za daleko stoi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:38 am
Lethiel LP_PL Mam pytanie: Czy komuś z was też się tak zdarzyło, że już niby łowicie, ale wędki nie widać?! sweatdrop xp witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja tak raz mialam xd .. zla zla gaia xd Bardzo zła szczególenie jeśli przyntęte zapaciłaś 250g xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:38 am
witam wszystkich tlumnie zgromadzonych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:39 am
hello biggrin jak milo nie lazic do szkoly whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:40 am
revcat witam wszystkich tlumnie zgromadzonych wink Vitka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:41 am
revcat witam wszystkich tlumnie zgromadzonych wink I my witamy ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:42 am
rockman_z *prubuje pshytulić ale za daleko stoi* *podlazi do niego* *przytuuuuuuuuuuuul* whee witaj wink Setsu, revcat *grupowy przytuuuuuuuuul* xd witajcie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:42 am
Setsuna Dragonclaw hello biggrin jak milo nie lazic do szkoly whee Właśnie czemu nie jesteś w budzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:43 am
Setsuna Dragonclaw hello biggrin jak milo nie lazic do szkoly whee he he jak milo siedziec w pracy sad az normalnie skacze z radosci neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:45 am
Lethiel rockman_z *prubuje pshytulić ale za daleko stoi* *podlazi do niego* *przytuuuuuuuuuuuul* whee witaj wink Setsu, revcat *grupowy przytuuuuuuuuul* xd witajcie 4laugh co za zmiana Lethi whee niezle wygladasz ^^ LP_PL: bo akurat reszta klasy jest na wycieczce ^^" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:46 am
revcat Setsuna Dragonclaw hello biggrin jak milo nie lazic do szkoly whee he he jak milo siedziec w pracy sad az normalnie skacze z radosci neutral pociesz sie ze to czeka nas wszystkich rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|