|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:02 am
Gosiak dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh cycuski, nuski, bsuski, i inne tego typu zabaweczki. Lethiel ale ja wychodze za 40 minut sad mam na uczelnie daleko + kupić bileta biggrin .... a si klucze klucze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:03 am
BeeWolf_san Gosiak dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh cycuski, nuski, bsuski, i inne tego typu zabaweczki. Lethiel ale ja wychodze za 40 minut sad mam na uczelnie daleko + kupić bileta biggrin .... a si klucze klucze biggrin nio to.. eme... zawsze jeszcze..uh.. 40 minoot spokoju !!! 4laugh sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:04 am
Lethiel Gosiak dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh hehe..... witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee heeheheheh mam sup humorek biggrin czy ktos tu umie napisac po niemiecku o hobby? biggrin bo mam jutro rzez na iniemieckim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:06 am
Gosiak Lethiel Gosiak dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh hehe..... witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee heeheheheh mam sup humorek biggrin czy ktos tu umie napisac po niemiecku o hobby? biggrin bo mam jutro rzez na iniemieckim biggrin ja umiem i moim zyciowym celem jest pomaganie innym ale... kompletnie mi wena wyparowala! chyba sie cofam w rozwoju! crying jesli jednak chcesz to sie odezwij na gg1468181 to ci pomoge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:07 am
Gosiak Lethiel Gosiak dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh hehe..... witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee heeheheheh mam sup humorek biggrin czy ktos tu umie napisac po niemiecku o hobby? biggrin bo mam jutro rzez na iniemieckim biggrin gonk ... nieeemieeeeecki.. nienawidzu blaugh a czemu taki dobry hoomorek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:12 am
a tak jakos mi wyszedl biggrin ale mam przeczucie ze w szkoel mi przejdzie bueeheh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:13 am
Gosiak a tak jakos mi wyszedl biggrin ale mam przeczucie ze w szkoel mi przejdzie bueeheh biggrin dziwne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sweet_chii haha naprawde mnie przyjmiesz? wink o kompa sie nie martw, ja sie z nimi swietnie rozumiem whee , bedzie ci cudownie chodzic jak tylko sie do niego dotkne xd powodzenia na kolosie wink heart no chyba to nie jest zle, heh, tylko tak jakos mnie to dziwnie smieszy xd no przyje przyjme tylko z Omega porozmawiaj. Zeby nie było ze znowu jakieś dziewczyny u mnie mieszkaja. A dziekuje, kolos bardzo jest be, mam z strasznym psorem od TV mu odbiło smile a pokasz fotki twoje i siostry :] ... ehem :] xd jakos siem zalatwi 3nodding *szuka zdjec* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mykam sie wykapać i po.... i tego no pa wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:14 am
sweet_chii BeeWolf_san sweet_chii haha naprawde mnie przyjmiesz? wink o kompa sie nie martw, ja sie z nimi swietnie rozumiem whee , bedzie ci cudownie chodzic jak tylko sie do niego dotkne xd powodzenia na kolosie wink heart no chyba to nie jest zle, heh, tylko tak jakos mnie to dziwnie smieszy xd no przyje przyjme tylko z Omega porozmawiaj. Zeby nie było ze znowu jakieś dziewczyny u mnie mieszkaja. A dziekuje, kolos bardzo jest be, mam z strasznym psorem od TV mu odbiło smile a pokasz fotki twoje i siostry :] ... ehem :] xd jakos siem zalatwi 3nodding *szuka zdjec* whee no to szukaj sukaj ja sie wykapie w 5 minutek i maja byc foteczki biggrin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:14 am
BeeWolf_san mykam sie wykapać i po.... i tego no pa wink heart narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:15 am
Lethiel Gosiak a tak jakos mi wyszedl biggrin ale mam przeczucie ze w szkoel mi przejdzie bueeheh biggrin dziwne xd chociaz nie bo mial mi sie popsuc jak bede miala chemie i angielski a mi odwolali ;] wiec moze dopiero jutro mi sie zepsuje ^^ pa dupeczko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|