|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:31 am
sweet_chii LP_PL Sorry, ja już lecę do zobaczenia za godzine jeśli będziecie biggrin narazie łoł coś ty sobie zrobiła wygladasz słodko :] he. xd domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:33 am
BeeWolf_san sweet_chii LP_PL Sorry, ja już lecę do zobaczenia za godzine jeśli będziecie biggrin narazie łoł coś ty sobie zrobiła wygladasz słodko :] he. xd domokun heart ach, dziekujem bee-chan smile :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:36 am
sweet_chii BeeWolf_san sweet_chii LP_PL Sorry, ja już lecę do zobaczenia za godzine jeśli będziecie biggrin narazie łoł coś ty sobie zrobiła wygladasz słodko :] he. xd domokun heart ach, dziekujem bee-chan xd :* biggrin Temptation in my heart - arash AAaaaa....... lalalatata biggrin xd a ty nie w szkułce :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:40 am
BeeWolf_san sweet_chii BeeWolf_san łoł coś ty sobie zrobiła wygladasz słodko :] he. xd domokun heart ach, dziekujem bee-chan xd :* biggrin Temptation in my heart - arash AAaaaa....... lalalatata biggrin xd a ty nie w szkułce :> zaspalo mi sie... wczoraj strasznie dlugo stawialam kompa na nogi, bo jush mi dysk twardy sie zaczal walic... rano stwierdzilam, ze nie chce mi sie isc na druga lekcje informatyki no i po malej klotni zostalam... xd przy okazji rodzinka chce mnie do cioci wyeksmitowac, bo ma jush mnie dosyc surprised oj .... wiesz co, to dziwne ale czemu ty mi z twarzy przypominasz mnie i moja siorke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:44 am
sweet_chii zaspalo mi sie... wczoraj strasznie dlugo stawialam kompa na nogi, bo jush mi dysk twardy sie zaczal walic... rano stwierdzilam, ze nie chce mi sie isc na druga lekcje informatyki no i po malej klotni zostalam... xd przy okazji rodzinka chce mnie do cioci wyeksmitowac, bo ma jush mnie dosyc surprised oj .... wiesz co, to dziwne ale czemu ty mi z twarzy przypominasz mnie i moja siorke?ja bym cie do mnie pzyjoł do domu ale wiesz, blaugh mi sie komp krzaczy nonsto pofrmat raz na 2 tygodnie biggrin a na informatyke tez nie ide biggrin wiec na 14 mam wykładnie prawa a potem rzym sad i kolosa mega kolosa biggrin Quote: wiesz co, to dziwne ale czemu ty mi z twarzy przypominasz mnie i moja siorke? JA ci przypominam z twarzy siostre i ciebie nieźle wink moze mamy coś wspulnego biggrin xd a i pytanie to źle ? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:48 am
witajcie 4laugh whee blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:50 am
Lethiel witajcie 4laugh whee blaugh whee miałaś dzis jakiś egzaminek ???:> .... ze sie tak cieszysz psze pani ? xd przytula ... oh Lethiel to klucze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:53 am
BeeWolf_san Lethiel witajcie 4laugh whee blaugh whee miałaś dzis jakiś egzaminek ???:> .... ze sie tak cieszysz psze pani ? xd przytula ... oh Lethiel to klucze ? ja sie cieshe bo rodzinka wreszcie z domu wybyla xp i mam spokooj blaugh whee whee whee i siora wyjechala na tydzień !! xd .. moje nerw sie odboodooja razz zadnej matoorki !! .. ja matmy.. nigdy xd *przytuuuuuuuuuuuuul* whee pepe ?? O_o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:55 am
ojej dalas mioj bazgrol do sygnaturki! 4laugh chii-chan jest szczesliwa! BeeWolf_san sweet_chii zaspalo mi sie... wczoraj strasznie dlugo stawialam kompa na nogi, bo jush mi dysk twardy sie zaczal walic... rano stwierdzilam, ze nie chce mi sie isc na druga lekcje informatyki no i po malej klotni zostalam... xd przy okazji rodzinka chce mnie do cioci wyeksmitowac, bo ma jush mnie dosyc surprised oj .... wiesz co, to dziwne ale czemu ty mi z twarzy przypominasz mnie i moja siorke?ja bym cie do mnie pzyjoł do domu ale wiesz, blaugh mi sie komp krzaczy nonsto pofrmat raz na 2 tygodnie biggrin a na informatyke tez nie ide biggrin wiec na 14 mam wykładnie prawa a potem rzym sad i kolosa mega kolosa biggrin Quote: wiesz co, to dziwne ale czemu ty mi z twarzy przypominasz mnie i moja siorke? JA ci przypominam z twarzy siostre i ciebie nieźle wink moze mamy coś wspulnego biggrin xd a i pytanie to źle ? sad haha naprawde mnie przyjmiesz? wink o kompa sie nie martw, ja sie z nimi swietnie rozumiem whee , bedzie ci cudownie chodzic jak tylko sie do niego dotkne xd powodzenia na kolosie wink heart no chyba to nie jest zle, heh, tylko tak jakos mnie to dziwnie smieszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:58 am
dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:59 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Lethiel witajcie 4laugh whee blaugh whee miałaś dzis jakiś egzaminek ???:> .... ze sie tak cieszysz psze pani ? xd przytula ... oh Lethiel to klucze ? ja sie cieshe bo rodzinka wreszcie z domu wybyla xp i mam spokooj blaugh whee whee whee i siora wyjechala na tydzień !! xd .. moje nerw sie odboodooja razz zadnej matoorki !! .. ja matmy.. nigdy xd *przytuuuuuuuuuuuuul* whee pepe ?? O_o xd A no to masz fajnie biggrin chcwaliłem sie ze do sasiadbok sie włamywali ?? moja matka sie strasznie wystraszyła + ja ja jeszcze wystraszyłem haha ale to tajemnica biggrin .... no ale teraz tez mams pokoj tyle ze o 14 mam zajecia sad .... matematyka masz racje Fe i ble .... co pepe ... to klucze zapewniem cie : xd xd xd xd do 14 jeszcze cale 2 godzinki spokoju whee 3nodding uh... kluxcze moowisz ? .. wieshu na slowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:00 am
sweet_chii haha naprawde mnie przyjmiesz? wink o kompa sie nie martw, ja sie z nimi swietnie rozumiem whee , bedzie ci cudownie chodzic jak tylko sie do niego dotkne xd powodzenia na kolosie wink heart no chyba to nie jest zle, heh, tylko tak jakos mnie to dziwnie smieszy xd no przyje przyjme tylko z Omega porozmawiaj. Zeby nie było ze znowu jakieś dziewczyny u mnie mieszkaja. A dziekuje, kolos bardzo jest be, mam z strasznym psorem od TV mu odbiło smile a pokasz fotki twoje i siostry :] ... ehem :] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:00 am
Gosiak dupeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh hehe..... witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|