|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:09 am
Nightcatt Gosia daj mu coś taka uparta wink No właśnie Gosia posłuchaj Nightcatt'a!!! Chciałem jeszcze poruszyć temat Kitty..................gdyż nikt mi nic nie odpisał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:11 am
LP_PL Nightcatt Gosia daj mu coś taka uparta wink No właśnie Gosia posłuchaj Nightcatt'a!!! Chciałem jeszcze poruszyć temat Kitty..................gdyż nikt mi nic nie odpisał sweatdrop porusz go jak ona bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:14 am
Nightcatt LP_PL Nightcatt Gosia daj mu coś taka uparta wink No właśnie Gosia posłuchaj Nightcatt'a!!! Chciałem jeszcze poruszyć temat Kitty..................gdyż nikt mi nic nie odpisał sweatdrop porusz go jak ona bedzie Spox! Ale chciałem się dowiedzieć co ludzie o niej sądzą, to źle?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:17 am
LP_PL Nightcatt LP_PL Nightcatt Gosia daj mu coś taka uparta wink No właśnie Gosia posłuchaj Nightcatt'a!!! Chciałem jeszcze poruszyć temat Kitty..................gdyż nikt mi nic nie odpisał sweatdrop porusz go jak ona bedzie Spox! Ale chciałem się dowiedzieć co ludzie o niej sądzą, to źle?? blaugh prywatnie chyba mozesz sie dowiedziec a nie tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:19 am
LP_PL Nightcatt LP_PL Nightcatt Gosia daj mu coś taka uparta wink No właśnie Gosia posłuchaj Nightcatt'a!!! Chciałem jeszcze poruszyć temat Kitty..................gdyż nikt mi nic nie odpisał sweatdrop porusz go jak ona bedzie Spox! Ale chciałem się dowiedzieć co ludzie o niej sądzą, to źle?? blaugh to sie nazywa obgadywanie za plecami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:20 am
ejjj ale wy to jestescie jedna mafia zorganizowana dupeczki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:23 am
Nightcatt LP_PL Nightcatt LP_PL Nightcatt Gosia daj mu coś taka uparta wink No właśnie Gosia posłuchaj Nightcatt'a!!! Chciałem jeszcze poruszyć temat Kitty..................gdyż nikt mi nic nie odpisał sweatdrop porusz go jak ona bedzie Spox! Ale chciałem się dowiedzieć co ludzie o niej sądzą, to źle?? blaugh prywatnie chyba mozesz sie dowiedziec a nie tu Ale to chyba logiczne że nie powie nic złego o sobie?!A ja chce wysłuchać obiektywnych uwag, bo koleżanka mi powiedziała żebym na niął uwżał więc................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:28 am
więc chciałbym was wysłuchać co o niej sądzicie. To chyba nie jest chamskie?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:29 am
LP_PL więc chciałbym was wysłuchać co o niej sądzicie. To chyba nie jest chamskie?? sweatdrop tu sa zasady Kitty to Kitty jaka jest taka jest ale jest poznasz ja to sie przekonasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:32 am
Kitty to normalna nastolatka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:32 am
Nightcatt LP_PL więc chciałbym was wysłuchać co o niej sądzicie. To chyba nie jest chamskie?? sweatdrop tu sa zasady Kitty to Kitty jaka jest taka jest ale jest poznasz ja to sie przekonasz smile OK.!!! Luzik, ja się chciałem tylko z blaugh orientować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:38 am
Sorry, ja już lecę do zobaczenia za godzine jeśli będziecie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:58 am
LP_PL Sorry, ja już lecę do zobaczenia za godzine jeśli będziecie biggrin narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|