|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:21 am
sweet_chii Gosiak czesc dupeczko no proste ze trzeba pokusic wlasnie ostalam pierwszego pink boxa heart a w nim jakis badziew na oczy D: nie moge sprzedac bo mam zepsuty market bueheeh heart ja mam imie xd tez chce pinkboxa... *rysuje przypadkowe avki* whee nu jakbys dostala taki lunoskopopodobny cus to bys nie chciala buehehee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:31 am
Witam was!!! Gosiak co z tym gg?? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:34 am
LP_PL Witam was!!! Gosiak co z tym gg?? redface to Ty ziomal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:35 am
LP_PL Witam was!!! Gosiak co z tym gg?? redface siemaaa ale ja dale jnei wiem po Cio ci moje gg jak mi powiesz to sie zastanowei bo ja tak sie boje obcym rozdawac nuer biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:36 am
Gosiak sweet_chii Gosiak czesc dupeczko no proste ze trzeba pokusic wlasnie ostalam pierwszego pink boxa heart a w nim jakis badziew na oczy D: nie moge sprzedac bo mam zepsuty market bueheeh heart ja mam imie xd tez chce pinkboxa... *rysuje przypadkowe avki* whee nu jakbys dostala taki lunoskopopodobny cus to bys nie chciala buehehee ja ich nigdy nie otwieram xd , zawsze ide na zysk i sprzedaje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:40 am
Nightcatt, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko temu, ze rysuje ci avatar artka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:42 am
Gosiak LP_PL Witam was!!! Gosiak co z tym gg?? redface siemaaa ale ja dale jnei wiem po Cio ci moje gg jak mi powiesz to sie zastanowei bo ja tak sie boje obcym rozdawac nuer biggrin Gosiak wiesz ja wole bezpośredni kontakt, zawsze możesz mnie zablokować sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:47 am
sweet_chii Gosiak sweet_chii Gosiak czesc dupeczko no proste ze trzeba pokusic wlasnie ostalam pierwszego pink boxa heart a w nim jakis badziew na oczy D: nie moge sprzedac bo mam zepsuty market bueheeh heart ja mam imie xd tez chce pinkboxa... *rysuje przypadkowe avki* whee nu jakbys dostala taki lunoskopopodobny cus to bys nie chciala buehehee ja ich nigdy nie otwieram xd , zawsze ide na zysk i sprzedaje whee mowie Ci ze nie moge sprzedawac bo mam cos spsute :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:49 am
Gosiak sweet_chii Gosiak sweet_chii ja mam imie xd tez chce pinkboxa... *rysuje przypadkowe avki* whee nu jakbys dostala taki lunoskopopodobny cus to bys nie chciala buehehee ja ich nigdy nie otwieram xd , zawsze ide na zysk i sprzedaje whee mowie Ci ze nie moge sprzedawac bo mam cos spsute :] ja wogole nie mam vending license, zawsze wszystko opylam na exchange'u 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:53 am
LP_PL Gosiak LP_PL Witam was!!! Gosiak co z tym gg?? redface siemaaa ale ja dale jnei wiem po Cio ci moje gg jak mi powiesz to sie zastanowei bo ja tak sie boje obcym rozdawac nuer biggrin Gosiak wiesz ja wole bezpośredni kontakt, zawsze możesz mnie zablokować sweatdrop blaugh hehehe i tak do kazdego bierzezsz numer gg bo wolisz bezposredni kontakt? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|