|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:20 pm
phhhh....... jak wyszlam tak nic sie nie zmienilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:22 pm
Akiko Tamashii phhhh....... jak wyszlam tak nic sie nie zmienilo xd spac nie mozesz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:28 pm
Nightcatt Akiko Tamashii phhhh....... jak wyszlam tak nic sie nie zmienilo xd spac nie mozesz? wink nie bo ide do szkoly razz , wiec sie siedzi jak najdluzej na kompie a pozniej sie wczesnie wstaje XD [ chociaz dzis faktycznie nie moglam spac @_< ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:29 pm
Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii phhhh....... jak wyszlam tak nic sie nie zmienilo xd spac nie mozesz? wink nie bo ide do szkoly razz , wiec sie siedzi jak najdluzej na kompie a pozniej sie wczesnie wstaje XD [ chociaz dzis faktycznie nie moglam spac @_< ] problemy milosne? smile na ktora do szkoly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:33 pm
Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii phhhh....... jak wyszlam tak nic sie nie zmienilo xd spac nie mozesz? wink nie bo ide do szkoly razz , wiec sie siedzi jak najdluzej na kompie a pozniej sie wczesnie wstaje XD [ chociaz dzis faktycznie nie moglam spac @_< ] problemy milosne? smile na ktora do szkoly? eee...nie sweatdrop a do szkolki na 9.45 razz *przeciaga sie* ciekawe ile pal dzis zarobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:36 pm
no tak jak to po weekendzie rozleniwiona pewnie i za nic sie eni wziela do roboty smile pamietam jak to jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:38 pm
Nightcatt no tak jak to po weekendzie rozleniwiona pewnie i za nic sie eni wziela do roboty smile pamietam jak to jest biggrin dokladnie xd , a mowia ze tyle czasu to czlowiek sie nauczy..........tia , jasne blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:40 pm
Akiko Tamashii Nightcatt no tak jak to po weekendzie rozleniwiona pewnie i za nic sie eni wziela do roboty smile pamietam jak to jest biggrin dokladnie xd , a mowia ze tyle czasu to czlowiek sie nauczy..........tia , jasne blaugh xd im wiecej czasu tym gorzej dla ucznia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:42 pm
Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt no tak jak to po weekendzie rozleniwiona pewnie i za nic sie eni wziela do roboty smile pamietam jak to jest biggrin dokladnie xd , a mowia ze tyle czasu to czlowiek sie nauczy..........tia , jasne blaugh xd im wiecej czasu tym gorzej dla ucznia xd xd hmm......byc moze bo dla mnie nawet jak jest malo czasu to i tak sie nie naucze razz Aki no baka! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:53 pm
Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt no tak jak to po weekendzie rozleniwiona pewnie i za nic sie eni wziela do roboty smile pamietam jak to jest biggrin dokladnie xd , a mowia ze tyle czasu to czlowiek sie nauczy..........tia , jasne blaugh xd im wiecej czasu tym gorzej dla ucznia xd xd hmm......byc moze bo dla mnie nawet jak jest malo czasu to i tak sie nie naucze razz Aki no baka! xp ladnie ladnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:56 pm
Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt no tak jak to po weekendzie rozleniwiona pewnie i za nic sie eni wziela do roboty smile pamietam jak to jest biggrin dokladnie xd , a mowia ze tyle czasu to czlowiek sie nauczy..........tia , jasne blaugh xd im wiecej czasu tym gorzej dla ucznia xd xd hmm......byc moze bo dla mnie nawet jak jest malo czasu to i tak sie nie naucze razz Aki no baka! xp ladnie ladnie wink razz < AKi czlapie sie ubrac i spakowac>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:28 pm
nyo....mam jeszcze te pol h :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:29 pm
LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying a może by sie tak mnie spytać a nie obgadywać pod moją nieobecność? xp odpowiedz na twoje poprzendnie pytanie : NIE! .... stare ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:30 pm
Kitty ShadowCat LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying a może by sie tak mnie spytać a nie obgadywać pod moją nieobecność? xp odpowiedz na twoje poprzendnie pytanie : NIE! .... stare .. ladnie wygladasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:36 pm
Nightcatt Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski Julka komu mam wlac mow scream xp haha... nastepna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|