|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:13 pm
Hmmm... Ide ogladac LotR-a... A potem spac. Dobranoc wszystkim! Aha i macie pozdrowienia od Delein :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt revcat Nightcatt ojejku uwazac bo moj maz pije z milosci i wlasnie nadchodzi gonk *stoi i chwieje sie lekko* no bez przesady... wink zaraz z milosci smile bede mial corke to pije hah biggrin corke od cialowania ...... pewnej czesci ciala?? hmmm Skalbie Ty to juz masz niezle w glowce *wlazi na kolanka* *przytula* juz jestem trzezwy i stoje na bacznosc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kukus racqel Kukus to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ? ciebie nie było na tej imprezie gdy z Ozzwaldem biegaliśmy w skarach na fujarach eek chyba... prawda ? eek raczej nie. ja od roku nie widzialem na zywo zadnego warszawiaka. patrz to ja warszawiak pełna morda i butelka pusta. najwiekszy buc nad buce ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:15 pm
revcat racqel nie mam czego, tylko zdecydowalem sie tu nie pokazywac, bo kreca sie tu nastolatki. moze za chwile cos puszcze... a jednak..to moze ja tez? to moze tak wszyscy? a jakies muszkieterki sie zglosily? wink ok. to ja. jem kotleta. schaboszczak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:18 pm
buu a moje nie chce sie wrzucic...... ale co dowlecze to nie uciecze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:21 pm
revcat buu a moje nie chce sie wrzucic...... ale co dowlecze to nie uciecze biggrin mistrzu - a moze wrzucic jakies moje i im powiedziec, ze to ty? (ciiiii !)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:23 pm
racqel revcat buu a moje nie chce sie wrzucic...... ale co dowlecze to nie uciecze biggrin mistrzu - a moze wrzucic jakies moje i im powiedziec, ze to ty? (ciiiii !) tak moj uczniu to dobra mysl jest wink hihihihi to tak zeby nikt nie wiedzial... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:23 pm
*lurk*
jakby co to ide spac.... nara.......
*lurk*
a jutro do dziekanatu gonk modlcie sie o mnie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:25 pm
ok. to zgadujcie robaczki ktory to Kocur.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:26 pm
opcy *lurk* jakby co to ide spac.... nara....... *lurk* a jutro do dziekanatu gonk modlcie sie o mnie...... spoko mnie tez to czeka niedlugo... sad sie trzymaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:30 pm
chyba wszyscy poszli......... ja ide spac uczniu... termer jest na gg....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:32 pm
revcat chyba wszyscy poszli......... ja ide spac uczniu... termer jest na gg.... pozdrow go ode mnie. tez juz spadam. snow zycze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:34 pm
racqel revcat chyba wszyscy poszli......... ja ide spac uczniu... termer jest na gg.... pozdrow go ode mnie. tez juz spadam. snow zycze... dzieki i wzajemnie smile do zobaczenia wkrotce smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|