|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:00 pm
novelin Akiko Tamashii kiiiiitam! szkola...phiii xd jakos to bedzie blaugh Heyah Aki ^^ ee.. no hej ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:00 pm
Neilameane heh... ledwo weszlam juz mnie gonia. Trudno. Dobranoc ludki!!! Dobranoc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:01 pm
Akiko Tamashii novelin Akiko Tamashii kiiiiitam! szkola...phiii xd jakos to bedzie blaugh Heyah Aki ^^ ee.. no hej ;] Kurde zjaefajny sig heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:02 pm
revcat twoj to ja jestem maz... razz biggrin wszystko moje*cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:03 pm
Neilameane heh... ledwo weszlam juz mnie gonia. Trudno. Dobranoc ludki!!! Dobranoc milej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:03 pm
Kukus PointZer0 No to zrobimy tak : Wy wybierzecie sobie tak ze trzech którzy pokazą to i owo , a My wybierzemy trzy piękne panie coby zaprezentowały swoje wdzięki xd to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:05 pm
racqel Kukus PointZer0 No to zrobimy tak : Wy wybierzecie sobie tak ze trzech którzy pokazą to i owo , a My wybierzemy trzy piękne panie coby zaprezentowały swoje wdzięki xd to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ? moze ty sie zglosisz? hmm? nie wstydz sie hiehiehie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:06 pm
revcat racqel Kukus PointZer0 No to zrobimy tak : Wy wybierzecie sobie tak ze trzech którzy pokazą to i owo , a My wybierzemy trzy piękne panie coby zaprezentowały swoje wdzięki xd to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ? moze ty sie zglosisz? hmm? nie wstydz sie hiehiehie nie mam czego, tylko zdecydowalem sie tu nie pokazywac, bo kreca sie tu nastolatki. moze za chwile cos puszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kukus to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ? ciebie nie było na tej imprezie gdy z Ozzwaldem biegaliśmy w skarach na fujarach eek chyba... prawda ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Over the hills and far wawy - nightwish ...
super biggrin ....
heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:07 pm
ojejku uwazac bo moj maz pije z milosci i wlasnie nadchodzi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:09 pm
Nightcatt ojejku uwazac bo moj maz pije z milosci i wlasnie nadchodzi gonk *stoi i chwieje sie lekko* no bez przesady... wink zaraz z milosci smile bede mial corke to pije hah biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:10 pm
Kukus racqel Kukus to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ? ciebie nie było na tej imprezie gdy z Ozzwaldem biegaliśmy w skarach na fujarach eek chyba... prawda ? eek raczej nie. ja od roku nie widzialem na zywo zadnego warszawiaka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:11 pm
revcat Nightcatt ojejku uwazac bo moj maz pije z milosci i wlasnie nadchodzi gonk *stoi i chwieje sie lekko* no bez przesady... wink zaraz z milosci smile bede mial corke to pije hah biggrin corke od cialowania ...... pewnej czesci ciala?? hmmm Skalbie Ty to juz masz niezle w glowce *wlazi na kolanka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:11 pm
racqel revcat racqel Kukus PointZer0 No to zrobimy tak : Wy wybierzecie sobie tak ze trzech którzy pokazą to i owo , a My wybierzemy trzy piękne panie coby zaprezentowały swoje wdzięki xd to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink ciebie i tak juz wszyscy widzieli, ale ok. jednego juz mamy, a gdzie kolejni muszkieterowie ? moze ty sie zglosisz? hmm? nie wstydz sie hiehiehie nie mam czego, tylko zdecydowalem sie tu nie pokazywac, bo kreca sie tu nastolatki. moze za chwile cos puszcze... a jednak..to moze ja tez? to moze tak wszyscy? a jakies muszkieterki sie zglosily? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|