|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:56 pm
racqel Nightcatt racqel Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] o kurde ! fakultetowiczowka ! a to dobre a moze fakultetowianeczka ? blaugh Kocur mi płakał ze jeszcze czegos z Toba nie załatwil wink nie wiem o co dokladnie chodzi, ale mamy duzo spraw do zalatwienia, ale wiekszosc z nich wymaga sytuacji twarza - w - twarz, a to moze byc ciezkie, bo ja teraz w Manchesterze mieszkam, a najwczesniej bede we wrzesniu... szkoda. to moj najlepszy z najlepszych. moj osobisty psychoanalityk. no i moj mistrz jedi : ) jestem moj paddawanie i nie slodz tak razz treningu ci jeszcze nie zalicze biggrin a co do spraw to jedna masz juz na pm'mie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak ehhh.zmeczona jestem /.... jak was widze dupeczki to asz mam wyrzuty sumienia ze nie umiem chemii i ilogii na jutro ;] He he... A ja nie umiem fizyki na jutro i jakos sie tym nie przejmuje :] Nie odczuwam potrzeby uczenia sie czegos, co mnie nie interesuje... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:57 pm
Sereg-Run Neilameane najwazniejsze, ze wszystko mam rozpisane ^^ sciaga zrobiona ze starej karty telefonicznej ^^ Takiego sposobu to ja nie znam... Jak to sie robi? Na karcie...? To chyba jakis wyzszy stopien wtajemniczenia, co? wink W wordzie piszczesz co chcesz, potem to walisz w czcionke arial ,potem zmniejszasz na 6, szerokosc tekstu redukujesz, zeby wyszlo ladnie na dlugosc owej karty tel., drukujesz, tasma klejaca przyklejasz, a gdy nadchodzi czarna godzina, sciage chowasz w piorniku, albo do rekawa. Ja zawsze chowam pod mundurek (bo w mojej szkole w mundurkach chodziny (takie badziewne bluzy)).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:57 pm
twoj to ja jestem maz... razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:58 pm
Sereg-Run Gosiak ehhh.zmeczona jestem /.... jak was widze dupeczki to asz mam wyrzuty sumienia ze nie umiem chemii i ilogii na jutro ;] He he... A ja nie umiem fizyki na jutro i jakos sie tym nie przejmuje :] Nie odczuwam potrzeby uczenia sie czegos, co mnie nie interesuje... xp czyzbys mi wlasnie przypomniala o ogromnym sprawdzianie we wtorek z fizyki ktora mam rozszerzona? biggrin ja to mam reflex (dalej pracuje nad swoim sklepikiem z rysunkami)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kiiiiitam! szkola...phiii xd jakos to bedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
my tez jestesmy w szoku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:59 pm
Akiko Tamashii kiiiiitam! szkola...phiii xd jakos to bedzie blaugh Heyah Aki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh... ledwo weszlam juz mnie gonia. Trudno. Dobranoc ludki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a paddawana mam jednego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane W wordzie piszczesz co chcesz, potem to walisz w czcionke arial ,potem zmniejszasz na 6, szerokosc tekstu redukujesz, zeby wyszlo ladnie na dlugosc owej karty tel., drukujesz, tasma klejaca przyklejasz, a gdy nadchodzi czarna godzina, sciage chowasz w piorniku, albo do rekawa. Ja zawsze chowam pod mundurek (bo w mojej szkole w mundurkach chodziny (takie badziewne bluzy)). Ha! To mi sie na pewno kiedys przyda! Dzieki za nowy sposob biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:00 pm
PointZer0 No to zrobimy tak : Wy wybierzecie sobie tak ze trzech którzy pokazą to i owo , a My wybierzemy trzy piękne panie coby zaprezentowały swoje wdzięki xd to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:00 pm
revcat jestem moj paddawanie i nie slodz tak razz treningu ci jeszcze nie zalicze biggrin a co do spraw to jedna masz juz na pm'mie smile namierzylem szefie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|