Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11986 11987 11988 11989 11990 11991 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nightcatt

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:54 pm

moj tez wink
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:56 pm

racqel
Nightcatt
racqel
Sereg-Run
Neilameane
*robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii*

Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki ==']
o kurde ! fakultetowiczowka !
a to dobre
a moze
fakultetowianeczka ?
blaugh
Kocur mi płakał ze jeszcze czegos z Toba nie załatwil wink
nie wiem o co dokladnie chodzi, ale mamy duzo spraw do zalatwienia, ale wiekszosc z nich wymaga sytuacji twarza - w - twarz, a to moze byc ciezkie, bo ja teraz w Manchesterze mieszkam, a najwczesniej bede we wrzesniu...
szkoda. to moj najlepszy z najlepszych.
moj osobisty psychoanalityk.
no i moj mistrz jedi
: )

jestem moj paddawanie i nie slodz tak razz treningu ci jeszcze nie zalicze biggrin a co do spraw to jedna masz juz na pm'mie smile

revcat

Kaplanka Meteorytu

Gosiak
ehhh.zmeczona jestem /.... jak was widze dupeczki to asz mam wyrzuty sumienia ze nie umiem chemii i ilogii na jutro ;]

He he... A ja nie umiem fizyki na jutro i jakos sie tym nie przejmuje :] Nie odczuwam potrzeby uczenia sie czegos, co mnie nie interesuje... xp

Nightcatt
moj tez wink
o?
szybko strasznie.

racqel

Neilameane

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:57 pm

Sereg-Run
Neilameane
najwazniejsze, ze wszystko mam rozpisane ^^ sciaga zrobiona ze starej karty telefonicznej ^^

Takiego sposobu to ja nie znam... Jak to sie robi? Na karcie...? To chyba jakis wyzszy stopien wtajemniczenia, co? wink

W wordzie piszczesz co chcesz, potem to walisz w czcionke arial ,potem zmniejszasz na 6, szerokosc tekstu redukujesz, zeby wyszlo ladnie na dlugosc owej karty tel., drukujesz, tasma klejaca przyklejasz, a gdy nadchodzi czarna godzina, sciage chowasz w piorniku, albo do rekawa. Ja zawsze chowam pod mundurek (bo w mojej szkole w mundurkach chodziny (takie badziewne bluzy)).
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:57 pm

Nightcatt
moj tez wink

twoj to ja jestem maz... razz biggrin

revcat

Gosiak

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:58 pm

Sereg-Run
Gosiak
ehhh.zmeczona jestem /.... jak was widze dupeczki to asz mam wyrzuty sumienia ze nie umiem chemii i ilogii na jutro ;]

He he... A ja nie umiem fizyki na jutro i jakos sie tym nie przejmuje :] Nie odczuwam potrzeby uczenia sie czegos, co mnie nie interesuje... xp

czyzbys mi wlasnie przypomniala o ogromnym sprawdzianie we wtorek z fizyki ktora mam rozszerzona? biggrin ja to mam reflex (dalej pracuje nad swoim sklepikiem z rysunkami)

kiiiiitam! szkola...phiii xd jakos to bedzie blaugh

Akiko Tamashii

Nightcatt

racqel
Nightcatt
moj tez wink
o?
szybko strasznie.
my tez jestesmy w szoku smile
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:59 pm

Akiko Tamashii
kiiiiitam! szkola...phiii xd jakos to bedzie blaugh

Heyah Aki ^^

novelin

Neilameane

heh... ledwo weszlam juz mnie gonia. Trudno. Dobranoc ludki!!!

racqel
Nightcatt
moj tez wink
o?
szybko strasznie.

a paddawana mam jednego wink

revcat

Kaplanka Meteorytu

Neilameane

W wordzie piszczesz co chcesz, potem to walisz w czcionke arial ,potem zmniejszasz na 6, szerokosc tekstu redukujesz, zeby wyszlo ladnie na dlugosc owej karty tel., drukujesz, tasma klejaca przyklejasz, a gdy nadchodzi czarna godzina, sciage chowasz w piorniku, albo do rekawa. Ja zawsze chowam pod mundurek (bo w mojej szkole w mundurkach chodziny (takie badziewne bluzy)).

Ha! To mi sie na pewno kiedys przyda! Dzieki za nowy sposob biggrin
PostPosted: Sun May 08, 2005 2:00 pm

PointZer0
No to zrobimy tak :
Wy wybierzecie sobie tak ze trzech którzy pokazą to i owo , a My wybierzemy trzy piękne panie coby zaprezentowały swoje wdzięki xd
to ja się mogę poświęcić dla dobra naszej nacji wink

Kukus

racqel

PostPosted: Sun May 08, 2005 2:00 pm

revcat
jestem moj paddawanie i nie slodz tak razz treningu ci jeszcze nie zalicze biggrin a co do spraw to jedna masz juz na pm'mie smile
namierzylem szefie !
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11986 11987 11988 11989 11990 11991 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games