Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11985 11986 11987 11988 11989 11990 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:38 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:38 pm

to sie posypalo.......
Kaku ty sie znasz .....
ile stoi fox tail....
bo nie chce mi sie w GCG sprawdzac

opcy

Neilameane

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:40 pm

kurde no... moj Misiek bedzie dopiero w czwartek..... los potrafi byc okrutny... stare
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:43 pm

Neilameane
*robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii*

Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki ==']

Kaplanka Meteorytu

[ Kaku ]

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:45 pm

opcy
to sie posypalo.......
Kaku ty sie znasz .....
ile stoi fox tail....
bo nie chce mi sie w GCG sprawdzac

zawsze staly ok 3,5k.

ale boxy potanialy i mozesz probowac szczescia.
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:46 pm

Sereg-Run
Neilameane
*robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii*

Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki ==']
o kurde ! fakultetowiczowka !
a to dobre
a moze
fakultetowianeczka ?
blaugh

racqel

Nightcatt

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:48 pm

racqel
Sereg-Run
Neilameane

a to dobre
a moze
fakultetowianeczka ?
blaugh
Kocur mi płakał ze jeszcze czegos z Toba nie załatwil wink
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:48 pm

racqel
Sereg-Run
Neilameane

a to dobre
a moze
fakultetowianeczka ?
blaugh

Fakultetowiczowianeczka jeszcze moze byc :]

Kaplanka Meteorytu

Neilameane

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:49 pm

Sereg-Run
Neilameane

od ukladu oddechowego do do ukladu krazenia plus choroby powyzszych plus uklad limfatyczny. Tylko ze z detalami (a niby na humanie jestem =="). Ej no.... i skonczyly mi na vivie nagie torsy latac ==' A bylo na co popatrzec xd (nimfomanka az do bolu)
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:50 pm

Neilameane
Sereg-Run
Neilameane

od ukladu oddechowego do do ukladu krazenia plus choroby powyzszych plus uklad limfatyczny. Tylko ze z detalami (a niby na humanie jestem =="). Ej no.... i skonczyly mi na vivie nagie torsy latac ==' A bylo na co popatrzec xd (nimfomanka az do bolu)

Hmmm... To jeszcze nienajgorzej. Ten limfatyczny tylko tak eee... No coz, powodzenia :]

Kaplanka Meteorytu

novelin

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:52 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:52 pm

Sereg-Run
Neilameane
Sereg-Run
Neilameane

Hmmm... To jeszcze nienajgorzej. Ten limfatyczny tylko tak eee... No coz, powodzenia :]

najwazniejsze, ze wszystko mam rozpisane ^^ sciaga zrobiona ze starej karty telefonicznej ^^

Neilameane

racqel

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:53 pm

Nightcatt
racqel
Sereg-Run
Neilameane

a to dobre
a moze
fakultetowianeczka ?
blaugh
Kocur mi płakał ze jeszcze czegos z Toba nie załatwil wink
nie wiem o co dokladnie chodzi, ale mamy duzo spraw do zalatwienia, ale wiekszosc z nich wymaga sytuacji twarza - w - twarz, a to moze byc ciezkie, bo ja teraz w Manchesterze mieszkam, a najwczesniej bede we wrzesniu...
szkoda. to moj najlepszy z najlepszych.
moj osobisty psychoanalityk.
no i moj mistrz jedi
: )
PostPosted: Sun May 08, 2005 1:54 pm

Neilameane
najwazniejsze, ze wszystko mam rozpisane ^^ sciaga zrobiona ze starej karty telefonicznej ^^

Takiego sposobu to ja nie znam... Jak to sie robi? Na karcie...? To chyba jakis wyzszy stopien wtajemniczenia, co? wink

Kaplanka Meteorytu

Gosiak

PostPosted: Sun May 08, 2005 1:54 pm

ehhh.zmeczona jestem /.... jak was widze dupeczki to asz mam wyrzuty sumienia ze nie umiem chemii i ilogii na jutro ;]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11985 11986 11987 11988 11989 11990 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games