|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:38 pm
to sie posypalo....... Kaku ty sie znasz ..... ile stoi fox tail.... bo nie chce mi sie w GCG sprawdzac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:40 pm
kurde no... moj Misiek bedzie dopiero w czwartek..... los potrafi byc okrutny... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:43 pm
Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki ==']
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:45 pm
opcy to sie posypalo....... Kaku ty sie znasz ..... ile stoi fox tail.... bo nie chce mi sie w GCG sprawdzac zawsze staly ok 3,5k. ale boxy potanialy i mozesz probowac szczescia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:46 pm
Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] o kurde ! fakultetowiczowka ! a to dobre a moze fakultetowianeczka ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:48 pm
racqel Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] o kurde ! fakultetowiczowka ! a to dobre a moze fakultetowianeczka ? blaugh Kocur mi płakał ze jeszcze czegos z Toba nie załatwil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:48 pm
racqel Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] o kurde ! fakultetowiczowka ! a to dobre a moze fakultetowianeczka ? blaugh Fakultetowiczowianeczka jeszcze moze byc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:49 pm
Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] od ukladu oddechowego do do ukladu krazenia plus choroby powyzszych plus uklad limfatyczny. Tylko ze z detalami (a niby na humanie jestem =="). Ej no.... i skonczyly mi na vivie nagie torsy latac ==' A bylo na co popatrzec xd (nimfomanka az do bolu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:50 pm
Neilameane Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] od ukladu oddechowego do do ukladu krazenia plus choroby powyzszych plus uklad limfatyczny. Tylko ze z detalami (a niby na humanie jestem =="). Ej no.... i skonczyly mi na vivie nagie torsy latac ==' A bylo na co popatrzec xd (nimfomanka az do bolu) Hmmm... To jeszcze nienajgorzej. Ten limfatyczny tylko tak eee... No coz, powodzenia :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:52 pm
Sereg-Run Neilameane Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] od ukladu oddechowego do do ukladu krazenia plus choroby powyzszych plus uklad limfatyczny. Tylko ze z detalami (a niby na humanie jestem =="). Ej no.... i skonczyly mi na vivie nagie torsy latac ==' A bylo na co popatrzec xd (nimfomanka az do bolu) Hmmm... To jeszcze nienajgorzej. Ten limfatyczny tylko tak eee... No coz, powodzenia :] najwazniejsze, ze wszystko mam rozpisane ^^ sciaga zrobiona ze starej karty telefonicznej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:53 pm
Nightcatt racqel Sereg-Run Neilameane *robi dla siebie i kumpeli male pomoce naukowe do jutrzejszej kartkowki z biologii* Z czego dokladnie ta kartkowka jesli mozna wiedziec? [ciekawosc fakultetowiczki =='] o kurde ! fakultetowiczowka ! a to dobre a moze fakultetowianeczka ? blaugh Kocur mi płakał ze jeszcze czegos z Toba nie załatwil wink nie wiem o co dokladnie chodzi, ale mamy duzo spraw do zalatwienia, ale wiekszosc z nich wymaga sytuacji twarza - w - twarz, a to moze byc ciezkie, bo ja teraz w Manchesterze mieszkam, a najwczesniej bede we wrzesniu... szkoda. to moj najlepszy z najlepszych. moj osobisty psychoanalityk. no i moj mistrz jedi : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:54 pm
Neilameane najwazniejsze, ze wszystko mam rozpisane ^^ sciaga zrobiona ze starej karty telefonicznej ^^ Takiego sposobu to ja nie znam... Jak to sie robi? Na karcie...? To chyba jakis wyzszy stopien wtajemniczenia, co? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:54 pm
ehhh.zmeczona jestem /.... jak was widze dupeczki to asz mam wyrzuty sumienia ze nie umiem chemii i ilogii na jutro ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|