|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:40 pm
LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying o Kittke? nie widze sensu kontynuowac ten temat........ jakos mnie nie bierze na obgadywanie nieobecnych....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:40 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii whee heart juuuu! yaoi na zywo! heart *siada na podlodze i oglada* whee ...srutututu - WON! xd ...poza tym - popchnąłem Cienia na ścianę - tam stała Ibris - i teraz on ją popchnął... *popycha Ibris patykiem* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:41 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii whee heart juuuu! yaoi na zywo! heart *siada na podlodze i oglada* whee ...srutututu - WON! xd ...poza tym - popchnąłem Cienia na ścianę - tam stała Ibris - i teraz on ją popchnął... mrrrrrr lubicie ostra jazde xd hmmm....trojkacik? ...Ibris i ty na to pozwalasz? Widzisz przeciez ze chlopcy chca byc sami ne? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:41 pm
LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying ...raju ...a może to Ty jesteś Kitty? xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:42 pm
Nu, jestem XD Point dziekuje raz jeszcze *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:42 pm
]Goth bless[ Ja- Yosei Akiko Tamashii whee heart juuuu! yaoi na zywo! heart *siada na podlodze i oglada* whee ...srutututu - WON! xd ...poza tym - popchnąłem Cienia na ścianę - tam stała Ibris - i teraz on ją popchnął... *popycha Ibris patykiem* xp ...nie pokazuj dzieciom patyka! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:43 pm
Ja- Yosei LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying ...raju ...a może to Ty jesteś Kitty? xd ... a to by nawet mozliwe bylo, nie? zastanowcie sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:44 pm
opcy LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying o Kittke? nie widze sensu kontynuowac ten temat........ jakos mnie nie bierze na obgadywanie nieobecnych.... i bardzo ci się to chwali... zasdniczo proszę o zakończenie tematu Kitty na forum na dzień dzisiejszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying ...raju ...a może to Ty jesteś Kitty? xd ... Nie zdziwilbym sie sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siur Aj em...łaj du ju ask? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:45 pm
Kukus opcy LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying o Kittke? nie widze sensu kontynuowac ten temat........ jakos mnie nie bierze na obgadywanie nieobecnych.... i bardzo ci się to chwali... zasdniczo proszę o zakończenie tematu Kitty na forum na dzień dzisiejszy THE END
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ja- Yosei LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying ...raju ...a może to Ty jesteś Kitty? xd ... a to by nawet mozliwe bylo, nie? zastanowcie sie... ...nie chce mi się sprawdzać, czy ona była obecna jak on przyszedł (a i tak nawet jakby byli jednocześnie to nie jest to jakaś wielka techniczna przeszkoda) ...a poza tym to średnio mnie to obchodzi xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Siur Aj em...łaj du ju ask? xd Bikoz Aj Łant Tu Ask Ju For Łan mor Fing : Jak masz jakiegos Crusa w gildi to zapytaj ich gdzie dobrze expić postacią knighta na 31/23 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:46 pm
Ja- Yosei racqel Ja- Yosei LP_PL Czy ktoś w końcu odpowie na moje pytanie?? crying ...raju ...a może to Ty jesteś Kitty? xd ... a to by nawet mozliwe bylo, nie? zastanowcie sie... ...nie chce mi się sprawdzać, czy ona była obecna jak on przyszedł (a i tak nawet jakby byli jednocześnie to nie jest to jakaś wielka techniczna przeszkoda) ...a poza tym to średnio mnie to obchodzi xd ... o kurde. jakis robot czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|