|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:25 pm
]Goth bless[ Ja- Yosei ...no no no ...Setsuna, Zer0, opcy, Kukus... ...niezły składzik wink ...Ave ludzie! biggrin Zapomniales o mnie!!! crying Nikt mnie nie lubi! Myslicie ze jestem dzieciakiem!!! crying OMG Kitt shackowala konto Goth'a gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:25 pm
Ja- Yosei ...no no no ...Setsuna, Zer0, opcy, Kukus... ...niezły składzik wink ...Ave ludzie! biggrin hello Yosei whee Quote: Setsuna , a założymy się ? dawaj domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:26 pm
]Goth bless[ Ja- Yosei ...no no no ...Setsuna, Zer0, opcy, Kukus... ...niezły składzik wink ...Ave ludzie! biggrin Zapomniales o mnie!!! crying Nikt mnie nie lubi! Myslicie ze jestem dzieciakiem!!! crying ...Ty dzieciaku! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zignorowaliscie moj link do topica z cyckami.......... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune a na mam Hunterkę na 63/21 xd Wiesz - ja mialem High Wizzarda 80/40-coś z Berzebub Card w Clipie , materiałami na drugiego , Silk Robe z Ghostringiem i osobiście zdobyte Crescend Scythe z wysolowanego Baphometa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no, no.. coraz wiecej ludzi ze starego skladziku ^_^ whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:27 pm
opcy zignorowaliscie moj link do topica z cyckami.......... crying crying crying crying ...ja osobiście zajrzałem - ale co Ci mam na to powiedzieć...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ]Goth bless[ Ja- Yosei ...no no no ...Setsuna, Zer0, opcy, Kukus... ...niezły składzik wink ...Ave ludzie! biggrin Zapomniales o mnie!!! crying Nikt mnie nie lubi! Myslicie ze jestem dzieciakiem!!! crying ...Ty dzieciaku! xd POPYCHASZ? eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy zignorowaliscie moj link do topica z cyckami.......... crying crying crying crying ja obejrzalem... ale komentowac mi sie nie che... leniwy jestem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:28 pm
PointZer0 Illune a na mam Hunterkę na 63/21 xd Wiesz - ja mialem High Wizzarda 80/40-coś z Berzebub Card w Clipie , materiałami na drugiego , Silk Robe z Ghostringiem i osobiście zdobyte Crescend Scythe z wysolowanego Baphometa... eek lol ,ja nigdy nie zaszlam wyzej niz zwykly 80 lv xp Ale teraz szaleje na ROcity xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Illune a na mam Hunterkę na 63/21 xd Wiesz - ja mialem High Wizzarda 80/40-coś z Berzebub Card w Clipie , materiałami na drugiego , Silk Robe z Ghostringiem i osobiście zdobyte Crescend Scythe z wysolowanego Baphometa... Moja hunterka ma 53/39...a E: akolitka ( blaugh )26/emm chyba 20 blaugh Staram się kurde no! Goth: Jea! Stare dobre czasy się kłaniają! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:29 pm
Delein PointZer0 Illune a na mam Hunterkę na 63/21 xd Wiesz - ja mialem High Wizzarda 80/40-coś z Berzebub Card w Clipie , materiałami na drugiego , Silk Robe z Ghostringiem i osobiście zdobyte Crescend Scythe z wysolowanego Baphometa... Moja hunterka ma 53/39...a priestka 26/emm chyba 20 blaugh Staram się kurde no! Goth: Jea! Stare dobre czasy się kłaniają! to ja mam ta hunterke na 63/21, priestce na 62 job niepamietam i sinke na 80 jobu tez nie pamietam i maga na 41 base ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:30 pm
Del , wbij się na serwer na chwilkę teraz , oki ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:30 pm
opcy zignorowaliscie moj link do topica z cyckami.......... crying crying crying crying wcale nie... na mnie zawsze możesz liczyć... właśnie tam jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|