|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:54 am
opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:55 am
Witam wszystkich jestem nowy więc bądźcie wyrozumiali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone racqel Illune Świat nie kończy sie na ich slowach, nie konczy sie na ich gestach whee Hej hej xd wszyscy sie zmieniaja... nie bo aj jestem taki sam .................. ej ktory dzisiaj question 8 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy nie przejmuj sie opcym XD on tak zawsze XD xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:56 am
kropka nie przejmuj sie opcym XD on tak zawsze XD *rzuca w nia albatrosem* te.... bez takich...... zwykle zachowuje sie gorzej....... btw... jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy nie przejmuj sie opcym XD on tak zawsze XD dowiem sie co z tym gg? ^^ a dobra niewazne dupeczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd OoO Kukus by tu wywolal wojne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia... no chyab ze w pm wtedy nie moze go wywalic z guildi bo pisze do niego prywatnie i nie moze sie wtedy zaslaniac ze jest modem guildi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:57 am
Illune Ozzwald opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia... no chyab ze w pm wtedy nie moze go wywalic z guildi bo pisze do niego prywatnie i nie moze sie wtedy zaslaniac ze jest modem guildi xd Kukus - bog moze wszystko whee tak ze nie bądź taka pewna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:58 am
Illune Ozzwald opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia... no chyab ze w pm wtedy nie moze go wywalic z guildi bo pisze do niego prywatnie i nie moze sie wtedy zaslaniac ze jest modem guildi xd a jakby pisal na niego na forum to jakim prawem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:59 am
racqel Illune Ozzwald opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia... no chyab ze w pm wtedy nie moze go wywalic z guildi bo pisze do niego prywatnie i nie moze sie wtedy zaslaniac ze jest modem guildi xd a jakby pisal na niego na forum to jakim prawem? poszla by w ruch nadinterpretacja regulaminu... kukusa nie znasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:00 pm
opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd nom... jestem dziś w podłym humorze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Illune Ozzwald opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia... no chyab ze w pm wtedy nie moze go wywalic z guildi bo pisze do niego prywatnie i nie moze sie wtedy zaslaniac ze jest modem guildi xd a jakby pisal na niego na forum to jakim prawem? nie wiek o co ci chodzi, w kazdym badz razie bylo gdzies powiedziane ze nie mozna sie klucic na guildi a na pm gowno to modow obchodzi a ze akurat ktos wygarnie modowi na pm to jest to ich prywatna sprawa i przynaleznosci do guildi nie powinno sie w to mieszac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel Illune Ozzwald opcy LP_PL Sorry że zaczełem tak ostro, ale nie znałem reguł tego miejsca spróbuje się dostosować sorry opcy np w sumie dobrze ze na przyklad Kukusowi nie probowales dogadac..... xd porzegnal by sie wtedy z gildia... no chyab ze w pm wtedy nie moze go wywalic z guildi bo pisze do niego prywatnie i nie moze sie wtedy zaslaniac ze jest modem guildi xd a jakby pisal na niego na forum to jakim prawem? poszla by w ruch nadinterpretacja regulaminu... kukusa nie znasz... racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Kukus - bog moze wszystko whee tak ze nie bądź taka pewna Mod =/= b�g , mod może tylko wyciągać konsekwencje za łamanie regulaminu Gildii oraz Gai , tudzież jego nadmierne naginanie tychże. Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|