|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:39 am
kropka Falcone kropka o wiele lepiej Ci z nimi!!! 4laugh wcale nie stare ............ bejbe, nie sprzeczaj sie smile to są najlepsze ( i najdrozsze) włosy na Gai smile są piękne smile )) hahaha kropa, raczej chcialas napisac: NAJDROZSZE!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:40 am
opcy LP_PL Gosiak może podasz mi swoje gg to sobie poklikamy kiedyś?? blaugh ouaaaa gonk kto to!?!?! a co tak akurat ze mna dupeczko? a tak ci sie moj av.. nie podobal heart chceszm i to znow przypomniec? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:41 am
Christoff_Gangrell Dobra robie zryw paptaki 3maita sie ludzie do kiedys tam... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:41 am
LP_PL Ale ty opcy jesteś zabawny>>>>>>>>>(ironia) <_< >_> czy ktos cos mowil??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:42 am
LP_PL Ale ty opcy jesteś zabawny>>>>>>>>>(ironia) stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ale ty opcy jesteś zabawny>>>>>>>>>(ironia) ale ja to pytalem na powaznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ale ty opcy jesteś zabawny>>>>>>>>>(ironia) hmm..gdzie ty widzisz opcego? blaugh zapraszam na wieczorne ryby, port of gambino, pier 1.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:43 am
Falcone Gosiak ^^ proste ;] aaj jzu nie moge sie doczekac az otworze biggrin heart yyy.... to czemu nie otwierasz XD question ja tez nie umiem sprzedac bo ciekawosc goruje :] nu ale czekam na jedna dupeczke zeby z nia otworzyc ta dupeczka ma blue boxa i otwieramy razem bueheehh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak opcy LP_PL Gosiak może podasz mi swoje gg to sobie poklikamy kiedyś?? blaugh ouaaaa gonk kto to!?!?! a co tak akurat ze mna dupeczko? a tak ci sie moj av.. nie podobal heart chceszm i to znow przypomniec? biggrin OoO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oka ja mykam papatki all!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:44 am
]Goth bless[ LP_PL Ale ty opcy jesteś zabawny>>>>>>>>>(ironia) stare gonk xd .... o kurde no koment
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:45 am
agut oka ja mykam papatki all!! trzymaj sie i do zobaczyska smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:46 am
Świat nie kończy sie na ich slowach, nie konczy sie na ich gestach whee
Hej hej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL Ale ty opcy jesteś zabawny>>>>>>>>>(ironia) <_< >_> czy ktos cos mowil?? *wdrapooje mu sie po ramieniu na glowe* *zaslania lapkami oczka* nie patrz !! .. nie czepiac sie niubika !! on sie dopiero znaleźć proobooje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak nu ale czekam na jedna dupeczke zeby z nia otworzyc ta dupeczka ma blue boxa i otwieramy razem bueheehh heart yyyy............. okej sweatdrop ... anie mozesz sama otworzyc XD co ta za roznica czy z kims czy samemu XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|