|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:28 am
witaj Opcoosiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc prze dupeczko heart heart Chriss... nie wiem biggrin jeszcze nie otwieram ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone zrobione von kapitan xd tak wogule witam witam witam smile kurde przegrywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:29 am
Christoff_Gangrell whee ...Supeeeeeeeeer..... cio w srodku??? pewnie jakis złom jak to zazwyczaj bywa sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel hej mloda! Kocur - gosciu jak mi ryby wejda to nie ma sprawy, ale tutejszy sprzet z tym tez miewa problemy wiec niewiadomo : ) to musisz zobaczyc ! razz he he he niestety z ryb nici, wlasnie musialem sie zresetowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel albo jak to bylo w jakiejś mandze ktoorej tytulu niestety nie pamietam sweatdrop "chcesz mnie miziać.. to miziaj* xd lethiel nie gonk .............. co ty z włosami zrobiłas xd zmieniłam Daaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:30 am
kropka Falcone zrobione von kapitan xd tak wogule witam witam witam smile kurde przegrywam witam biggrin zaglosowalam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:30 am
Lethiel Falcone Lethiel albo jak to bylo w jakiejś mandze ktoorej tytulu niestety nie pamietam sweatdrop "chcesz mnie miziać.. to miziaj* xd lethiel nie gonk .............. co ty z włosami zrobiłas xd zmieniłam Daaaaa xd o wiele lepiej Ci z nimi!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:31 am
3nodding Gosiak - to by sie nawet zagadzalo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:31 am
kropka Lethiel Falcone Lethiel albo jak to bylo w jakiejś mandze ktoorej tytulu niestety nie pamietam sweatdrop "chcesz mnie miziać.. to miziaj* xd lethiel nie gonk .............. co ty z włosami zrobiłas xd zmieniłam Daaaaa xd o wiele lepiej Ci z nimi!!! 4laugh noo o wiele lepiej biggrin lethi zmienila sie nie do poznania 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:32 am
Falcone Christoff_Gangrell whee ...Supeeeeeeeeer..... cio w srodku??? pewnie jakis złom jak to zazwyczaj bywa sweatdrop xd nie szkodzi biggrin heart nie bede narzzekac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:32 am
kropka o wiele lepiej Ci z nimi!!! 4laugh wcale nie stare ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:33 am
BizzyG kropka o wiele lepiej Ci z nimi!!! 4laugh noo o wiele lepiej biggrin lethi zmienila sie nie do poznania 4laugh redface redface redface dziekooje wam whee heart whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|