|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:19 am
hej mloda! Kocur - gosciu jak mi ryby wejda to nie ma sprawy, ale tutejszy sprzet z tym tez miewa problemy wiec niewiadomo : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:19 am
Falcone Lethiel *ćmoook w czoolko* eeee tam.. tez mi powood do zalamki xd to nie jest załamka ........... xd ja sie4 nigdy nie załamuje ........... no chyba ze nie zdam tego roku to sie złamie xp nio to nie smootać :> i wszystko zdasz !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:20 am
^^ heart heart heart heart o ja to chyba prze dupeczka jestem wlasnie trunka mam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:21 am
racqel hej mloda! Kocur - gosciu jak mi ryby wejda to nie ma sprawy, ale tutejszy sprzet z tym tez miewa problemy wiec niewiadomo : ) to musisz zobaczyc ! razz he he he
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:21 am
Shizuka18 Byla dzisiaj moze Jaswinder ? pozdrawiam wszystkich wink smile *przytuuuuuuuuuuul* byla chwilq wink witaj gosiaczq 4laugh whee *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:22 am
gdyby to było jak w reklamie "mowisz masz " .......... alke ne ma tak łatwo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:23 am
racqel hej mloda! Kocur - gosciu jak mi ryby wejda to nie ma sprawy, ale tutejszy sprzet z tym tez miewa problemy wiec niewiadomo : ) siema ZiombojQ *chyba dobrze zapamietalam * heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:24 am
Falcone gdyby to było jak w reklamie "mowisz masz " .......... alke ne ma tak łatwo sweatdrop albo jak to bylo w jakiejś mandze ktoorej tytulu niestety nie pamietam sweatdrop "chcesz mnie miziać.. to miziaj* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:24 am
Falcone gdyby to było jak w reklamie "mowisz masz " .......... alke ne ma tak łatwo sweatdrop ja tez musze pozdawac, a jest coraz mniej czasu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:26 am
Gosiak ^^ heart heart heart heart o ja to chyba prze dupeczka jestem wlasnie trunka mam ^^ whee ...Supeeeeeeeeer..... cio w srodku???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:26 am
Lethiel albo jak to bylo w jakiejś mandze ktoorej tytulu niestety nie pamietam sweatdrop "chcesz mnie miziać.. to miziaj* xd lethiel nie gonk .............. co ty z włosami zrobiłas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:27 am