|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:00 am
CzemU czuje sie zignorowany??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:01 am
Ja- Yosei agut Ja- Yosei agut Heyka wszystkim!! Wie ktos moze z kad moge wziasc jakies informacje na temat zwierzat chronionych??Bo referat na jutro zrobic musze crying ...no to wczas się za to wzięłaś... dzisiaj sie dowiedzialam crying ...(dzięki za zgoła szybko odp xd ) ...no to nie idź jutro do budy i przygotuj ten referat porządnie na wtorek fajnie....jeszcze mi stronka na ktorej cos znalazlam nie dziala bo transfer jest przekroczony!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:01 am
jush niewazne.. bo sie atmosferka psooje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:02 am
Ozzwald Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski Dobra koniec... teraz mnie znienawidzicie.. modzi sie do mnie przyczepia, ale co mi tam.. Chuj mnie to wszystko obchodzi... podejrzewam ze pozostalych tez... ide sobie jak bedzie ktos ciekawszy to sie zjawie... dlatego ja na rybach siedze....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ozzwald Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski Dobra koniec... teraz mnie znienawidzicie.. modzi sie do mnie przyczepia, ale co mi tam.. Chuj mnie to wszystko obchodzi... podejrzewam ze pozostalych tez... ide sobie jak bedzie ktos ciekawszy to sie zjawie... ...z ust mi to wyjąłeś ...powodzenia ludzie ...sayonara ... eek eee co on ci wyjął??? fuuuuuuuuuj(srry chyba gupi joke xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd a propos pogody, czy u kogos padal dzisiaj SNIEG????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:04 am
Miho_14 ]Goth bless[ Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd a propos pogody, czy u kogos padal dzisiaj SNIEG???? Nie ale deszc owszem... i jest diabelnie zimno.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ]Goth bless[ Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd a propos pogody, czy u kogos padal dzisiaj SNIEG???? O_o ... nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ]Goth bless[ Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd a propos pogody, czy u kogos padal dzisiaj SNIEG???? u mnie nie, ale wczoraj lecial grad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:07 am
Lethiel Miho_14 ]Goth bless[ Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd a propos pogody, czy u kogos padal dzisiaj SNIEG???? O_o ... nie ... a u mnie tak.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:08 am
ojoj... juz po 20:00 a ja ten album musze zrobic na gegre domokun papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:10 am
....... witam wszystkich .......... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Lethiel Miho_14 ]Goth bless[ Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd a propos pogody, czy u kogos padal dzisiaj SNIEG???? O_o ... nie ... a u mnie tak..... brr....to gdzie ty mieszkasz?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ojoj... juz po 20:00 a ja ten album musze zrobic na gegre domokun papa whee do zobaczenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:11 am
Falcone ....... witam wszystkich .......... sad O.o cio sie stalo ?? sad *przytuuuuuuuuuula mocno* *glaszcze po gloowce* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|