|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:55 am
Taaaaaaaaaaa wiem Lethi...
ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala....
Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:55 am
Miho_14 dziń dybry, widze ze atmosferka niczego sobie... ...dybry, dybry - ave! ...no ba - atmosferka rules! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:56 am
Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski Julka komu mam wlac mow scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 dziń dybry, widze ze atmosferka niczego sobie... Siemka !! ja spadam uczyc sie do maturki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 dziń dybry, widze ze atmosferka niczego sobie... heh... witaj Miho 4laugh *przytuuuuuul* whee gloowka jush lepiej ?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei agut Heyka wszystkim!! Wie ktos moze z kad moge wziasc jakies informacje na temat zwierzat chronionych??Bo referat na jutro zrobic musze crying ...no to wczas się za to wzięłaś... dzisiaj sie dowiedzialam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:57 am
Miho_14 dziń dybry, widze ze atmosferka niczego sobie... KRWISTAAAAA domokun scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski Dobra koniec... teraz mnie znienawidzicie.. modzi sie do mnie przyczepia, ale co mi tam.. Chuj mnie to wszystko obchodzi... podejrzewam ze pozostalych tez... ide sobie jak bedzie ktos ciekawszy to sie zjawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski xd xd xd .... ja wiem.. xd .. ale spokojnie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:58 am
agut Ja- Yosei agut Heyka wszystkim!! Wie ktos moze z kad moge wziasc jakies informacje na temat zwierzat chronionych??Bo referat na jutro zrobic musze crying ...no to wczas się za to wzięłaś... dzisiaj sie dowiedzialam crying ...(dzięki za zgoła szybko odp xd ) ...no to nie idź jutro do budy i przygotuj ten referat porządnie na wtorek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:/ kuna chyba juz wszystkie ladniutkie rysunki z Deviantart zapisalam na dysku ^^" nyu ....nic juz nie moge ladnego znalesc *szuka dalej ^__^- *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Julka Ja- Yosei Julka Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin ...aż tak Ci się nudzi...? Nie zniose tego ze jakas 13-letnia gowniara bedzie sie wpierdzielac w moje zwiazki z Wodzem i reszta łodzian... Julciu... *przytuuuuuuuula* ja tesh jush czasami mam troodności z powstrzymywaniem sie od utopienia jej w kwasie siarkowym... ale.. nie warto sobie przez to na jakiegoś bana nagrabic xp poprostoo... ignorooj 3nodding kogo tak nie lubicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:59 am
Julka Miho_14 dziń dybry, widze ze atmosferka niczego sobie... Siemka !! ja spadam uczyc sie do maturki papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:00 am
Ja- Yosei ...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd ) Dla mnie to bardziej purpura Miszczu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:00 am
Ozzwald Julka Taaaaaaaaaaa wiem Lethi... ale ona uwazala ze KOCHA WODZA, chociaz sie znim nigdy nie widziala.... Ja spedzilam ponad tydz. z tym wariatem i moge powiedziec ze jest mi bardzo bliski Dobra koniec... teraz mnie znienawidzicie.. modzi sie do mnie przyczepia, ale co mi tam.. Chuj mnie to wszystko obchodzi... podejrzewam ze pozostalych tez... ide sobie jak bedzie ktos ciekawszy to sie zjawie... ...z ust mi to wyjąłeś ...powodzenia ludzie ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|