|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:47 am
Ja Spadam ...
Papa ALL...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:48 am
Kiart Ja Spadam ... Papa ALL...^^ wink ...Sayonara Kiart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Julka Ozzwald Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd zaraz cie zjedziemy zeby ci nie bylo za dobrze... wink No ja zaraz chyba zwymiotuje... Jak to dziecko sie ode mnie nie odczepi to ja naprawde pojade do tego szczecina i zrobie jej opercje plastyczna... xd Uważąj to podchodzi pod grożby(karalne) warto??? blaugh hm.. jezeli chodzi o tego o kogo prawdopodobnie chodzi.. to nie warto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka Ozzwald Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd zaraz cie zjedziemy zeby ci nie bylo za dobrze... wink No ja zaraz chyba zwymiotuje... Jak to dziecko sie ode mnie nie odczepi to ja naprawde pojade do tego szczecina i zrobie jej opercje plastyczna... jakies dowody ? teraz jak cos sie jej stanie to pierwsza podejrzana jestes ty... Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ja Spadam ... Papa ALL...^^ wink pa pa kiart... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:49 am
*podśpieuwje pod nosem* "eM jak miłośc tralalala em jak miłość paramramapam..." "Bo to,samo życie samo życie akie włąśnie jest..." whee blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:50 am
Julka Ozzwald Julka Ozzwald Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd zaraz cie zjedziemy zeby ci nie bylo za dobrze... wink No ja zaraz chyba zwymiotuje... Jak to dziecko sie ode mnie nie odczepi to ja naprawde pojade do tego szczecina i zrobie jej opercje plastyczna... jakies dowody ? teraz jak cos sie jej stanie to pierwsza podejrzana jestes ty... Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin ta.. zajebiscie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *podśpieuwje pod nosem* "eM jak miłośc tralalala em jak miłość paramramapam..." "Bo to,samo życie samo życie akie włąśnie jest..." whee blaugh xd [Rzut na szyje] Przekasz wodzowi buziaki i takie tam... powiedz ze 0v(4 sie spisuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin ...aż tak Ci się nudzi...? (raju co za ludzie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:51 am
Ja- Yosei Julka Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin ...aż tak Ci się nudzi...? Nie zniose tego ze jakas 13-letnia gowniara bedzie sie wpierdzielac w moje zwiazki z Wodzem i reszta łodzian...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:53 am
Julka Ja- Yosei Julka Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin ...aż tak Ci się nudzi...? Nie zniose tego ze jakas 13-letnia gowniara bedzie sie wpierdzielac w moje zwiazki z Wodzem i reszta łodzian... Julciu... *przytuuuuuuuula* ja tesh jush czasami mam troodności z powstrzymywaniem sie od utopienia jej w kwasie siarkowym... ale.. nie warto sobie przez to na jakiegoś bana nagrabic xp poprostoo... ignorooj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ja- Yosei Julka Ozz, podpisze sie nawet na jej plecach imieniem i nazwiskiem adres tez zostawie, mam takie fajne zyletki biggrin ...aż tak Ci się nudzi...? Nie zniose tego ze jakas 13-letnia gowniara bedzie sie wpierdzielac w moje zwiazki z Wodzem i reszta łodzian... ...na tym topicu nie przeklinamy - jest chyba taka zasada... ...to po pierwsze ...a po drugie - to przykro mi, ale widać, że Łodzianie jacyś ciańcy są... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Christoff_Gangrell *podśpieuwje pod nosem* "eM jak miłośc tralalala em jak miłość paramramapam..." "Bo to,samo życie samo życie akie włąśnie jest..." whee blaugh xd [Rzut na szyje] Przekasz wodzowi buziaki i takie tam... powiedz ze 0v(4 sie spisuje biggrin Nie bede go całował xp 4l3 mog3 mu p0v!3d2!3( jakby co...(tłom-ale moge ,mu powiedzieć)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:54 am
dziń dybry, widze ze atmosferka niczego sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:54 am
...ale fajnie słońce zachodzi ...i całe Tychy w kolorach sepi (o wiele lepiej to wygląda od razu xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|