|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:34 am
Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] witaj akiś 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:34 am
Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] ^___^ oy! *trzyma goracy kubek knorr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:35 am
Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:35 am
Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] Witaj ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:36 am
Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] Czesc Aki whee 4laugh *podchodzi i przytula Ibris cmokajac ja w policzek* 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:36 am
Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] ...Ave Aki! biggrin ... WON WON WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:38 am
]Goth bless[ Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] Czesc Aki whee 4laugh *podchodzi i przytula Ibris cmokajac ja w policzek* 3nodding heart I tak Cie kiedys skrzywdze XD *przejezdza mu pazurkami po plecach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:38 am
xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:39 am
Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd zaraz cie zjedziemy zeby ci nie bylo za dobrze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:39 am
Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd ...a ja chce teraz! xd ... WON WON WON!<<< tu wcale nic nie pisze białą czcionką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:40 am
Ozzwald Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd zaraz cie zjedziemy zeby ci nie bylo za dobrze... wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:41 am
Ibris ]Goth bless[ Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] Czesc Aki whee 4laugh *podchodzi i przytula Ibris cmokajac ja w policzek* 3nodding heart I tak Cie kiedys skrzywdze XD *przejezdza mu pazurkami po plecach* A zasluzylem sobie na to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:41 am
Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii xd looo jak dawno mnie tak nie witaliscie. czuje sie wielka! blaugh xd *klania sie wszystkim* autografy pozniej! xd zaraz cie zjedziemy zeby ci nie bylo za dobrze... wink blaugh ...zmieniłabyś siga - bo wyglądasz na nim jakaś taka niepocieszona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:42 am
]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Akiko Tamashii domokun Domo jest glodny! xp hejka wszystkim ;] Czesc Aki whee 4laugh *podchodzi i przytula Ibris cmokajac ja w policzek* 3nodding heart I tak Cie kiedys skrzywdze XD *przejezdza mu pazurkami po plecach* A zasluzylem sobie na to? ...pewnie nie, ale jak zwykle się wycfaniłes wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|