|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:28 am
Kukus Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd nie martw się... z mojego też gonk @ Beeczka: Andy jeszcze nie przesłuchany... dopiero do niego przysiadam... co do twego opisu na TLENie, podejrzewam, że wystąpił u mnie nieuleczalny przypadek ogarniecia starczego tzw. dojrzenie do swego wieku xp a ja zachorowałem na jakas chorobe umysłowa, + wyssanie energii ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:29 am
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:29 am
Natalii czesc wszystkim!!!!! biggrin 4laugh milo cie poznać *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:30 am
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? O.o. witaj *podaje łapkę* miło mi ... Kitty jestem whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? czesc... Hey whee Ja tesh jestem w miare nowa... witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? Yo ziom stara jestem i sie z Toba poznam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? zio... ziomu ?? sweatdrop uh... *przytuuuuuuuuul* whee witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:31 am
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? witaj..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? Yo Ziom.... Kto chce kupić antenki za 4 tyś ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*staje za Yoseiem* No widzisz, niektorzy sie przyznaja, ze sa nowi... hey wam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:32 am
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? Witaj...^^ 4laugh Milo mi Cie poznac ... Kiart jestem... blaugh :podaje reke ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 Ozzwald LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? czesc... Hey whee Ja tesh jestem w miare nowa... witam a mi za pare dni stuknie rok odkiedy tu jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna?? Jezeli moj umysl i moje galki oczne mnie nie myla to jestes fanem LP - Linkin Park sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|