|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:23 am
Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd a rozbierzesz sie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd Widze, ze uczysz sie od gaiowych mistrzyn xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:24 am
Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd jak nikt xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd ...hurra... stare ... wink gonk xd xd *przytuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii czesc wszystkim!!!!! biggrin ...Ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:25 am
Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd nie martw się... z mojego też gonk @ Beeczka: Andy jeszcze nie przesłuchany... dopiero do niego przysiadam... co do twego opisu na TLENie, podejrzewam, że wystąpił u mnie nieuleczalny przypadek ogarniecia starczego tzw. dojrzenie do swego wieku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:26 am
]Goth bless[ Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd Widze, ze uczysz sie od gaiowych mistrzyn xd ninja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:26 am
Natalii czesc wszystkim!!!!! biggrin Kolejna osoba, ktorej nie znam... Witaj 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:27 am
]Goth bless[ Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd Widze, ze uczysz sie od gaiowych mistrzyn xd nio a jak biggrin *wypina pierś dumnie* xd xd xd *przytuuuuuuuuuuuul* Chrisiu koffany 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* Vykkosia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Natalii czesc wszystkim!!!!! biggrin Kolejna osoba, ktorej nie znam... Witaj 3nodding heart ...a ja już nie wiem - kogo znam a kogo nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii czesc wszystkim!!!!! biggrin WItaj ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:28 am
Kukus Lethiel OMG !! nikt sie nie ucieshyl z mojego powrotu !!! crying xd xd xd nie martw się... z mojego też gonk @ Beeczka: Andy jeszcze nie przesłuchany... dopiero do niego przysiadam... co do twego opisu na TLENie, podejrzewam, że wystąpił u mnie nieuleczalny przypadek ogarniecia starczego tzw. dojrzenie do swego wieku xp jak to nikt !!!! > sad *skacze na niego* *przytuuuuuuuula mocniootko* ja sie cieshu !!!!!!!!!!!!! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:28 am
Yo ziomu!!! Jestem nowy więc może ktoś się ze mną pozna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|