|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:09 am
*liczy kase* jeszcze tylko 1k i mam liściq heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:09 am
Kukus obstawiamy... stracę posadę MODa czy nie... wywaliłem koleżankę Vykk'a za pyskówkę i teraz kolega na mnie odwalił krecią robotę do władz... zakłady przyjmuje Ozzwald... minimalna stawka 50g trade'y z obstaiwanym wynikiem wysyłajcie do Ozzwalda... czas przyjmowania zakłądów 24 godziny xp N/Ccyniczny jestes wiesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:10 am
Ozzwald Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs... [robi maślane oczka] ja chcem na prezent dla Wodza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:11 am
Juuulka ty jestem*skacze* zauwazysz mnie?????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:11 am
Ozzwald Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs... My Dream ...!! My QuestAle mozesz tez wydac na swoje przyjemnosci ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:12 am
Julka Ozzwald Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs... [robi maślane oczka] ja chcem na prezent dla Wodza... tobie dalem juz duzo Bee ty z koleji nie jestes kobieta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:13 am
Ozzwald Julka Ozzwald Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs... [robi maślane oczka] ja chcem na prezent dla Wodza... tobie dalem juz duzo Bee ty z koleji nie jestes kobieta... ninja ...tralalalam... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Juuulka ty jestem*skacze* zauwazysz mnie????????? Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa musiem uciekac !! Czekam na dotacje !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Juuulka ty jestem*skacze* zauwazysz mnie????????? Czy pani Nightmaree zmienila pseudonim i wizerunek, czy to ktos inny? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:15 am
Ozzwald Bee ty z koleji nie jestes kobieta... Rodzina, ... a ja chciałem tylko kase wyciagnac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Nightcatt Juuulka ty jestem*skacze* zauwazysz mnie????????? Czy pani Nightmaree zmienila pseudonim i wizerunek, czy to ktos inny? wink zmieniłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart My Dream ...!! My QuestAle mozesz tez wydac na swoje przyjemnosci ... xd Sweeeeeeeeeeeeeeet............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ozzwald Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs... My Dream ...!! My QuestAle mozesz tez wydac na swoje przyjemnosci ... xd wywalajac halo, stereo phones i d-tail, to jest do zrobienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|