|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:03 am
Czesc wariacie... moja mama sie z Ciebie smiala... biggrin za ten list... miales wsadzic jaka grubsza kartke... wszystko bylo widac... ale dziekuje z calego mojego wielkiego serducha !! [przytulas i wskok na plecy biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san oj mozg nie mysli, domokun Cześć Witaj ...^^ Za duzo nauki ... xd :FISHING>>DUREM>>PIER 1>> >>POLAND<< :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san oj mozg nie mysli, domokun Cześć witaj spowrotem wilczq 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ibris novelin Ibris Kitsune Mask *_* albo Chain Wallet... agghhh ==' Albo ogonek diabelka... Ale pociesz się Ib, że dla Ciebie to jest przynajmniej w jakimś stopniu osiągalne... biggrin Ja sobie moge pomarzyć gonk xp Hah, ja z rysowaniem sie obijam tak samo jak ty :> Zamkne sklepik i mam gdzies cala reszte... Chce ktos rysunka? :> tanio... Yosei - markecik? a ile za rys? Yhm... zalezy jaki :> 3-5k za chibi i nieco wiecej za calosc normalna XDDD tzn. ponizej 10k... spuszczam ceny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:05 am
Kitty ShadowCat O_o... *wstaje..* jush nie będu się glebać xd no i b.dobrze wink a ja to jestem madra..okazalo sie ze jutro nawet w planie nie mam historii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart BeeWolf_san oj mozg nie mysli, domokun Cześć Witaj ...^^ Za duzo nauki ... xd :FISHING>>DUREM>>PIER 1>> >>POLAND<< : Czuje sie teraz jak w państwie rzymskim w 4 wieku naszej Ery ... tragedia ... xp czesc Lethi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:06 am
Hej, Lethi, fajowo wygladasz z nowa fryzurka ^_~ heart *spoglada co chwile na Motylka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Yhm... zalezy jaki :> 3-5k za chibi i nieco wiecej za calosc normalna XDDD tzn. ponizej 10k... spuszczam ceny. aha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obstawiamy...
stracę posadę MODa czy nie... wywaliłem koleżankę Vykk'a za pyskówkę i teraz kolega na mnie odwalił krecią robotę do władz...
zakłady przyjmuje Ozzwald... minimalna stawka 50g trade'y z obstaiwanym wynikiem wysyłajcie do Ozzwalda... czas przyjmowania zakłądów 24 godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:07 am
Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:07 am
BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san oj mozg nie mysli, domokun Cześć Witaj ...^^ Za duzo nauki ... xd :FISHING>>DUREM>>PIER 1>> >>POLAND<< : Czuje sie teraz jak w państwie rzymskim w 4 wieku naszej Ery ... tragedia ... xp czesc Lethi Hehe ... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:08 am
Kukus obstawiamy... stracę posadę MODa czy nie... wywaliłem koleżankę Vykk'a za pyskówkę i teraz kolega na mnie odwalił krecią robotę do władz... zakłady przyjmuje Ozzwald... minimalna stawka 50g trade'y z obstaiwanym wynikiem wysyłajcie do Ozzwalda... czas przyjmowania zakłądów 24 godziny No to ja ide sie starac o posade xd Mimo wszystko - zycze powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:08 am
Ozzwald Kiart Julka Boshe... Faceci... chodzilo mi o prezent GAIOWY !! chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy [TYLKO 15k... scream ] Tamaszka kosztuje 10K ... ...Ja nestety potrzebje 140k na dokonczenie questa ... sweatdrop a ja mam 1200g do oddania tylko jeszcze nie wiem komu przekaze ten chajs... mi bo ja zbieram na kurtałke ... Kukus a moze nie wywala, ile mozna wygrac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|