|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:57 am
siema biggrin Ładne buciki razz Dorzucisz sie na prezent dla mojego Wodza ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:58 am
novelin Ibris Kitsune Mask *_* albo Chain Wallet... agghhh ==' Albo ogonek diabelka... Ale pociesz się Ib, że dla Ciebie to jest przynajmniej w jakimś stopniu osiągalne... biggrin Ja sobie moge pomarzyć gonk xp Hah, ja z rysowaniem sie obijam tak samo jak ty :> Zamkne sklepik i mam gdzies cala reszte... Chce ktos rysunka? :> tanio... Yosei - markecik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
argh.. domokun
ktos wlasnie wykupil mi sprzed nosa horns of demon w niskiej cenie. cholerny swiat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris novelin Ibris Kitsune Mask *_* albo Chain Wallet... agghhh ==' Albo ogonek diabelka... Ale pociesz się Ib, że dla Ciebie to jest przynajmniej w jakimś stopniu osiągalne... biggrin Ja sobie moge pomarzyć gonk xp Hah, ja z rysowaniem sie obijam tak samo jak ty :> Zamkne sklepik i mam gdzies cala reszte... Chce ktos rysunka? :> tanio... Yosei - markecik? a ile za rys?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ]Goth bless[ Hej wszystkim 3nodding heart hejka zazdrosniku biggrin Witaj Komandosku biggrin dorzuc sie do prezentu... nie mam kasy !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kiart Julka Kiart Hejka Nov ... Eh musialem nachwilke wyjsc do kumpla po plytki ... xd siemka biggrin [uśmiech] Witaj ...^^ Sorki nie zobaczylem cie .. redface ŻAŁUJ ZA GRZECHY !! w ramach pokuty dorzuc sie na prezent dla Wodza !! Lethi sweeeeeeeeeet fryz !! Domi!! ja juz beczec nie moge przestac !! *przytulas* dziekooje 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:00 am
Julka Kiart Julka Kiart Hejka Nov ... Eh musialem nachwilke wyjsc do kumpla po plytki ... xd siemka biggrin [uśmiech] Witaj ...^^ Sorki nie zobaczylem cie .. redface ŻAŁUJ ZA GRZECHY !! w ramach pokuty dorzuc sie na prezent dla Wodza !! Lethi sweeeeeeeeeet fryz !! Domi!! ja juz beczec nie moge przestac !! *przytulas* Eh ... piszcze bida do 26 maja ... crying mam tylko 50 dych ale to zostawiam sobie na 19maja ... xd ..na kino i po kinie ... Star Wars ...ide ze znajomymi ...^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O_o... *wstaje..* jush nie będu się glebać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oj mozg nie mysli, domokun
Cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:01 am
Boshe... Faceci...
chodzilo mi o prezent GAIOWY !!
chce mu kupic kitsune mask, ale brakuje mi kasy
[TYLKO 15k... scream ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk ]Goth bless[ Hej wszystkim 3nodding heart hejka zazdrosniku biggrin Witaj Komandosku biggrin dorzuc sie do prezentu... nie mam kasy !! ja ci niestety tez nie jestem w stanie pomoc:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego..niech glebuje, jesli ma na to ochote wink Kto to na fotce w twoim sigu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|