|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:44 am
Ja- Yosei Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuul* Yoseiq.. ja swoje koopilam za nie cale 7k xd .. ale to bylo w zeszlym roq whee xd ...teraz stoją po ponad 50k... stare ja oddalam moje Penguin Slippers za rogi ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:46 am
ninja *skok na Chrisa* ninja 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:47 am
...o patrzcie jak w nich ładnie wyglądam biggrin ...jakby ktoś Wam kiedyś proponował tanio to prosze kupcie mi biggrin ...albo jakbyście mieli w jakimś evencie (o ile to wystepuje tak, ale wątpie) ...już zaraz oddaje Ibris - bo sie jeszcze przyzwyczaję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:48 am
Nightcatt revcat Nightcatt revcat i co sie tutaj ciekawego dzieje hmm ? smile maz chodz popracowac nad corka i to raz xd teraz??? ja jestem na rybach zeby na kolacje co bylo do jedzenia razz a ty chyba sobie poradzisz sama co nie? biggrin (ale ze mnie wredny kocur jest...) crying nie kochasz mnie crying ty zaraz tak ze nie kocham... kocham kocham tylko jesc tez cos trzeba.... a swoja droga to zbieram na ogon bo co to za kocur z uszami ale bez ogona? a moze ktos z was drodzy koledzy i kolezanki ma do opchniecia ogon koci? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:49 am
Kiart Eh ... skonczylem ... xd "Hello,
I have a Little problem. For a long time I have had a problem with 'Edit Profile' option. My personal information like: 'Location', 'Occupation', 'Interests' arent displayed in my profile after typing anything into them. Another problem is my Signature. It isnt appeared below my post, but if someone clicks on 'View Kiart's Profile' the signature is visible. I'll be glad if you fix these little bugs or give me some advice how to manage these problems.
Thanks in advance.
Kiart " Jaki Subject w "Contact Us" mam wybrac ...?? "Problem report - avatar/gaia related" ...??" Czy do jakiegos moda na PM napisac ...?? Troche zmienilem twoj text, zeby byl bardziej czytelny i poprawny gramatycznie. Wchodzac na jakies forum, szukaj opcji 'view forum moderators' i tam wyszukaj jakiegos, ktory jest online. najlepiej z nickami koloru turkusowego albo zielonego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:49 am
[potyka sie o wielkie czerwone serducho, podnosie sie wraz z nim i wpada na autora kolejnego posta] Siemano !! niestety juz ze Stargardu pisze... JA CHCEM DO ŁODŹI !!!!!!!!!!!!! [chlip]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:50 am
Ja- Yosei ...o patrzcie jak w nich ładnie wyglądam biggrin ...jakby ktoś Wam kiedyś proponował tanio to prosze kupcie mi biggrin ...albo jakbyście mieli w jakimś evencie (o ile to wystepuje tak, ale wątpie) ...już zaraz oddaje Ibris - bo sie jeszcze przyzwyczaję xd Moze kiedys uzbierasz ;> Moze Cie nawet wespre, w przyplywie dobrych checi biggrin Hey J.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:51 am
...Ibris - odesłałem - mam nadzieje, że dostałaś... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:52 am
Ibris Ja- Yosei ...o patrzcie jak w nich ładnie wyglądam biggrin ...jakby ktoś Wam kiedyś proponował tanio to prosze kupcie mi biggrin ...albo jakbyście mieli w jakimś evencie (o ile to wystepuje tak, ale wątpie) ...już zaraz oddaje Ibris - bo sie jeszcze przyzwyczaję xd Moze kiedys uzbierasz ;> Moze Cie nawet wespre, w przyplywie dobrych checi biggrin Hey J. Sorki Ibris... zagapilam sie... Ja teraz zbieram na Kitsune Mask dla mojego kochanie, wspomoze mnie ktos?? PS: Tylko to TAJEMNICA !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka Nov ...
Eh musialem nachwilke wyjsc do kumpla po plytki ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Hejka Nov ... Eh musialem nachwilke wyjsc do kumpla po plytki ... xd siemka biggrin [uśmiech]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:53 am
Hej wszystkim 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [potyka sie o wielkie czerwone serducho, podnosie sie wraz z nim i wpada na autora kolejnego posta] Siemano !! niestety juz ze Stargardu pisze... JA CHCEM DO ŁODŹI !!!!!!!!!!!!! [chlip] juclia*przyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitsune Mask *_* albo Chain Wallet... agghhh ==' Albo ogonek diabelka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|