|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:37 am
revcat i co sie tutaj ciekawego dzieje hmm ? smile maz chodz popracowac nad corka i to raz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:38 am
Ibris Ja- Yosei ...Ma ktoś do pożyczenia jakieś rogi? Bo chciałem coś sprawdzić ... ninja rogi rogi? ja mam rogi... joł biggrin ...a swoją drogą to jak one się nazywają? I mniej więcej ile kosztują? ...ale kurde - wolałbym zobaczyć jak w nich wyglądam zanim kupię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ja- Yosei ...Ma ktoś do pożyczenia jakieś rogi? Bo chciałem coś sprawdzić ... ninja rogi rogi? ja mam rogi... joł biggrin mnie nie stac na takie zabawki ale tez bym chcial crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:39 am
Czyli:
Lanzer, Contact Us, I forum ...
Dzieki Wam ... heart
4laugh
WItaj Yosei
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:40 am
hejka...jednak w tych dredach bylo ci lepiej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh *przytuuuuuuuul* Yoseiq.. ja swoje koopilam za nie cale 7k xd .. ale to bylo w zeszlym roq whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt revcat i co sie tutaj ciekawego dzieje hmm ? smile maz chodz popracowac nad corka i to raz xd teraz??? ja jestem na rybach zeby na kolacje co bylo do jedzenia razz a ty chyba sobie poradzisz sama co nie? biggrin (ale ze mnie wredny kocur jest...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:41 am
Vykk hejka...jednak w tych dredach bylo ci lepiej xp Wybacz, że nie zapytalam zanim zmieniłam xp No i patrz, teraz bedziesz skazany na taka fryzure ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:42 am
Oye Nov ^^
Yosei - juz wysylam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:42 am
Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuul* Yoseiq.. ja swoje koopilam za nie cale 7k xd .. ale to bylo w zeszlym roq whee xd ...teraz stoją po ponad 50k... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:43 am
Ja- Yosei Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuul* Yoseiq.. ja swoje koopilam za nie cale 7k xd .. ale to bylo w zeszlym roq whee xd ...teraz stoją po ponad 50k... stare wiem xd ale ja bym swoich i za 100k sprzedac nie mogla wink whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:44 am
Ibris Oye Nov ^^ Yosei - juz wysylam biggrin ...o raju - ona wysyła! eek ...aaa! ...a potem się bank zepsuje i nie bede m322; oddać ...i ona mnie oskarży o kradzież ...i powie adminom ...i mnie zbanują z Gai ...aaa! gonk ...(to jest optymistyczna wersja...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:44 am
revcat Nightcatt revcat i co sie tutaj ciekawego dzieje hmm ? smile maz chodz popracowac nad corka i to raz xd teraz??? ja jestem na rybach zeby na kolacje co bylo do jedzenia razz a ty chyba sobie poradzisz sama co nie? biggrin (ale ze mnie wredny kocur jest...) crying nie kochasz mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|