|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:58 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san wygladasz inaczej, przytula ... eek heart naprawde ale wporzo, załurz do tego jeszcze zamiast smudniczki stingi pejcza w dlon i mozesz szaleć biggrin xd xd eme... sweatdrop tio ja moze pozostane przy mojej roozowej wersji xd *myka sie przebrac* w takich fikusnych majteczkach i z jekczykiem było by ci łądnie wink .... ja mykam sie uczyc pa .! domokun narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:59 am
BeeWolf_san w takich fikusnych majteczkach i z jekczykiem było by ci łądnie wink .... ja mykam sie uczyc pa .! domokun xd Papa ... milej nauki ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:03 am
ktos z obecnych gra w ragnarok online?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:04 am
[ Kaku ] ktos z obecnych gra w ragnarok online? ja grywalem ...ale nie gralem od ponad miecha sweatdrop a co??bo jakos wczesniej przestal dzialac ten serwerek polski piracki i od tamtej pory nie wlazilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
booogi !!!! *stook biodrem w jego biodro* xd argh.. racja.. nudy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:05 am
koncze pisac podanie o naprawienie Mi Edit Profile ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel booogi !!!! *stook biodrem w jego biodro* xd argh.. racja.. nudy xp nie mam zbytnio ochoty na boogie xp predzej na pogo ale na to troche sil brak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:08 am
hej hejak wszystkim pozostalym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:08 am
Vykk [ Kaku ] ktos z obecnych gra w ragnarok online? ja grywalem ...ale nie gralem od ponad miecha sweatdrop a co??bo jakos wczesniej przestal dzialac ten serwerek polski piracki i od tamtej pory nie wlazilem bo za jakies 6 godzin mi sie sciagnie i pewnie bede szukal wspolgraczy. ktory polski padl? nie jestem specjalnie na bierzaco.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:10 am
hej wszystkim ktorych nie powitalam *wystawia nos zza ksiazek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:11 am
aaaaaargh.. reset !! xd ... zly .. zly niedobry kompooterq *macha mu palcem przed stacja dyskietek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|