|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:41 am
xp
Du...Du ...Du...Dudni mi w uszach crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:42 am
Ibris *wchodzi z podkrazonymi oczami i pelza na czarny skorzany fotel* hey wszystkim... Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris *wchodzi z podkrazonymi oczami i pelza na czarny skorzany fotel* hey wszystkim... hejka Ib...co taka padnieta Bo sie nie wyspalam, a poza tym to w ciapągu bylo niewygodnie, musialam opuscic woj. slaskie i no... i czuje sie nieszczesliwa z tego powodu ^^''' po calym tygodniu laby... Gosiak - kopnij go, to sie obudzi xd jezu tez tak bym chcial... crying ...z reszta co ja tam bede gadal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san xp Du...Du ...Du...Dudni mi w uszach crying *skok na Bee* xd *przytuuuuuuuuul* whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:44 am
BeeWolf_san xp Du...Du ...Du...Dudni mi w uszach crying Hejka ...^^ wink :podaje zatyczki do uczu:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:44 am
Lethiel BeeWolf_san xp Du...Du ...Du...Dudni mi w uszach crying *skok na Bee* xd *przytuuuuuuuuul* whee witaj blaugh eek prosie pani nie widziala pani Lethiel ?? taka słodka dziewczyneczka, .... osz w modre. cos ty sobie zrobila.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:45 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san xp Du...Du ...Du...Dudni mi w uszach crying *skok na Bee* xd *przytuuuuuuuuul* whee witaj blaugh eek prosie pani nie widziala pani Lethiel ?? taka słodka dziewczyneczka, .... osz w modre. cos ty sobie zrobila.? xd xd xd buuuu .. nie podoba ci sie sad crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:47 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san xp Du...Du ...Du...Dudni mi w uszach crying *skok na Bee* xd *przytuuuuuuuuul* whee witaj blaugh eek prosie pani nie widziala pani Lethiel ?? taka słodka dziewczyneczka, .... osz w modre. cos ty sobie zrobila.? xd xd xd buuuu .. nie podoba ci sie sad crying xd wygladasz inaczej, przytula ... eek heart naprawde ale wporzo, załurz do tego jeszcze zamiast smudniczki stingi pejcza w dlon i mozesz szaleć biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:48 am
No to zielone stringi, jak cos wink Ladna zmiana image, Leth.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:48 am
BeeWolf_san wygladasz inaczej, przytula ... eek heart naprawde ale wporzo, załurz do tego jeszcze zamiast smudniczki stingi pejcza w dlon i mozesz szaleć biggrin xd xd eme... sweatdrop tio ja moze pozostane przy mojej roozowej wersji xd *myka sie przebrac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:50 am
Ibris No to zielone stringi, jak cos wink Ladna zmiana image, Leth. heh.. dziekooje 4laugh whee whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:51 am
Lethiel BeeWolf_san wygladasz inaczej, przytula ... eek heart naprawde ale wporzo, załurz do tego jeszcze zamiast smudniczki stingi pejcza w dlon i mozesz szaleć biggrin xd xd eme... sweatdrop tio ja moze pozostane przy mojej roozowej wersji xd *myka sie przebrac* w takich fikusnych majteczkach i z jekczykiem było by ci łądnie wink .... ja mykam sie uczyc pa .! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:54 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san wygladasz inaczej, przytula ... eek heart naprawde ale wporzo, załurz do tego jeszcze zamiast smudniczki stingi pejcza w dlon i mozesz szaleć biggrin xd xd eme... sweatdrop tio ja moze pozostane przy mojej roozowej wersji xd *myka sie przebrac* w takich fikusnych majteczkach i z jekczykiem było by ci łądnie wink .... ja mykam sie uczyc pa .! domokun heh.. xd papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:54 am
Milej nauki, Bee...
Hmh, raz bylam na stronce dla sado-maso. Mieli tam dyby za 5 baniek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:56 am
Ibris Milej nauki, Bee... Hmh, raz bylam na stronce dla sado-maso. Mieli tam dyby za 5 baniek. O_o xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|