|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:05 am
Kiart Lethiel Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd A chwila wolnego ci nie przysluguje ...?? domokun *piszczy na widok domo* gonk xd *przysiada sie grzecznie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:06 am
Lethiel Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd hahahaha xd a jak prezes sie dowie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:08 am
Lethiel *piszczy na widok domo* gonk xd *przysiada sie grzecznie* xd AAaaa... nie piszcz tak ... moje uszy ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:08 am
M-Teen Lethiel Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd hahahaha xd a jak prezes sie dowie... xd O.o *wstaje szybciootko* *wygłdza spoodniczke* *podbiega z tacka do Mci* co podać ?? *wyszczerz* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:09 am
Kiart Lethiel *piszczy na widok domo* gonk xd *przysiada sie grzecznie* xd AAaaa... nie piszcz tak ... moje uszy ... sweatdrop przeprashaaaam !! gonk *wymachooje lapami rozlewajac na niego cole* O_o gonk crying zaraz sprzatne !! *zaczyna biegac w poszookiwaniu sciereczki* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:11 am
Lethiel hahahaha xd a jak prezes sie dowie... xd O.o *wstaje szybciootko* *wygłdza spoodniczke* *podbiega z tacka do Mci* co podać ?? *wyszczerz* xd xd xd nie, nic dziękuje wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd hahahaha xd a jak prezes sie dowie... xd Lethi a ktory jest twoim Prezesem ... Ktory to ... Ten za lada przy barze ...?? whee :nic nie szkodzi ..zaraz wyschie ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siemaneczko jak zdroweczko?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:12 am
Nightcatt siemaneczko jak zdroweczko?? wink czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:13 am
Kiart M-Teen Lethiel Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd hahahaha xd a jak prezes sie dowie... xd Lethi a ktory jest twoim Prezesem ... Ktory to ... Ten za lada przy barze ...?? whee :nic nie szkodzi ..zaraz wyschie ...: *rzooca scierka w prezesa* Odchodzę !!! scream scream scream xd *wylazi z lokalu trzaskajac drzwiami* witaj nighti koffana 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:14 am
Lethiel KOCHANA xd *przytuuuuul* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:14 am
Nightcatt siemaneczko jak zdroweczko?? wink co z twoim nickiem ..>??< blaugh :Eh ... Lethi ...A chcialem mu wladowac kulke w lep .....szkoda sweatdrop :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:15 am
Nightcatt siemaneczko jak zdroweczko?? wink bardzo kiepskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:15 am
Stokrotka Nightcatt siemaneczko jak zdroweczko?? wink bardzo kiepskie Stokrotka kochana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|