|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:54 am
mam napisać swoja nominacje na tamtym topicu ?? .. chce nominowac Omi 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:55 am
Jaswinder nie wyslę ci pm eMka, bo mam zapchaną skrzynkę, ale nominuję Lethiel whee eek ... redface redface redface *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:56 am
witaj 4laugh *łapie tacke i podbiega z colą z lodem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:57 am
mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:59 am
Lethiel witaj 4laugh *łapie tacke i podbiega z colą z lodem* xd Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:59 am
Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop wybierasz format i miejsce, gdzie go zapisac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:00 am
[ Kaku ] Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop wybierasz format i miejsce, gdzie go zapisac? xd ale własnie nie wiem jak sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop no i zapisujesz gdzies rysunek... no chyba ze w gimpie jest inaczej... nie widze tego przed soba wiec trodno mi cokolwiek powiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop wybiesh plik w ktoorym chcesz zapisac.. typ obrazka.. nazwe i jush 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:01 am
Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:02 am
Lethiel Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop wybiesh plik w ktoorym chcesz zapisac.. typ obrazka.. nazwe i jush 3nodding chodzi o np. moje dokumenty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:03 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop wybiesh plik w ktoorym chcesz zapisac.. typ obrazka.. nazwe i jush 3nodding chodzi o np. moje dokumenty? SI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:04 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat mam pytanie... jak jush zrobiłam obrazek w gimpie i klikam save as... noi nie wiem co dalej.. plzz pomooshcie mi sweatdrop wybiesh plik w ktoorym chcesz zapisac.. typ obrazka.. nazwe i jush 3nodding chodzi o np. moje dokumenty? niom moze byc.. kliknij ten folder w okienq po prawej na dole wybiesh typ i wpisz nazwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:04 am
Lethiel Kiart Oh ...^^ Dziekuje Ci ... 4laugh moze sie przysiadziesz ... wink redface .. oh... *zaslania lapka usta* ale .. ja jestem w pracy redface xd xd xd xd xd A chwila wolnego ci nie przysluguje ...?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|